Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου της αδερφής του Νίκου Αλιάγα
Showbiz

Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου της αδερφής του Νίκου Αλιάγα

Το τέλος του καλοκαιριού σηματοδότησε μια νέα αρχή στη ζωή της Μαρίας Αλιάγα και του συζύγου της, πια, Μάριου Αργυρόπουλου.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, έχοντας δίπλα του αγαπημένους φίλους και συγγενείς στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής του, όπως το gossip-tv.gr σας αποκάλυψε πρώτο.
Ο γάμος τους, μάλιστα, θέλησαν να γίνει κοντά στην Αθήνα μεν, αλλά σε νησί. Έτσι η πυξίδα έδειξε την Τζιά.
Το ζευγάρι έφθασε στο νησί στην αρχή της περασμένης εβδομάδας, καθώς ήθελαν να επιμεληθούν οι ίδιοι όλες τις λεπτομέρειες αλλά και να γιορτάσουν οι δυο τους τα γενέθλια της νύφης. Οι καλεσμένοι άρχισαν να καταφθάνουν απ' το πρωί της Παρασκευής, όπως και ο Νίκος Αλιάγας -άρτι αφιχθείς απ' το Παρίσι- μαζί με τη σύντροφό του, Τίνα Γρηγορίου και τη μονάκριβη κόρη τους, Αγάθη. Το βράδυ της ίδιας ημέρας το ζευγάρι αλλά και οι καλεσμένοι επέλεξαν να το περάσουν ήρεμα, χωρίς υπερβολές, θέλοντας να κρατήσουν την ενέργειά τους για την επόμενη μέρα.
Το ραντεβού του Σαββάτου ορίστηκε στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων, στην περιοχή Βουρκάρι, λίγο πριν το δειλινό, στις 7 το απόγευμα. Σε κατανυκτικό κλίμα και με έντονη συγκίνηση, σύμφωνα με το φωτορεπορτάζ του περιοδικού Hello, οι γονείς του Νίκου και της Μαρίας Αλιάγα, Ανδρέας και Χαρούλα, καμάρωσαν το γιο τους να παντρεύει την κόρη τους με τον αγαπημένο της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved