Πάνος Καλίδης: «Κατάφερα να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα μόνο με τη βοήθεια του θεού. Ποτέ δεν παρακάλεσα και δεν ικέτεψα»
Showbiz

Πάνος Καλίδης: «Κατάφερα να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα μόνο με τη βοήθεια του θεού. Ποτέ δεν παρακάλεσα και δεν ικέτεψα»

Ο Πάνος Καλίδης μίλησε για το πώς νιώθει για το lifestyle που περιέχει η δουλειά του.

«Eίμαι τελείως αντιστάρ. Δεν μου αρέσει να νιώθω πως κάνω στημένα πράγματα. Μου αρέσει να είμαι ο εαυτός μου και έτσι είτε από μέσα είτε από έξω νομίζω για μένα είναι το ίδιο. Ο κόσμος το καταλαβαίνει άλλωστε», δήλωσε στο bizznews. Όσο για το αν υπάρχουν κλίκες όπως αναφέρουν τραγουδιστές που κάνουν τα πρώτα τους βήματα απάντησε: «Υπάρχει και αυτός ο δρόμος. Αλλά δεν είναι απόλυτο. Εγώ διάλεξα τον δύσκολο. Ξεκίνησα από τη Δράμα μην το ξεχνάμε αυτό. Τραγουδούσα σε γάμους και βαφτίσεις με μπάντες και όλα ήρθαν σταδιακά. Ημουν μανάβης, ζαχαροπλάστης, ντελιβεράς, σερβιτόρος και πλακάς... Επειδή δεν άντεχα το κρύο πάνω σε ένα μηχανάκι που είχα τότε πρωί πρωί, μια μέρα είπα: "Αχ Παναγία μου κάνε με τραγουδιστή". Θέλει πολύ κόπο και πόνο για να τα καταφέρεις. Και αν ανέβεις εύκολα, εύκολα πέφτεις κιόλας. Εγώ κατάφερα να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα και να έχω όσα έχω, μόνο με τη βοήθεια του θεού. Ποτέ δεν παρακάλεσα και δεν ικέτεψα για τίποτα και δεν θα το κάνω και ποτέ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved