Θωμαή Απέργη: «Στην οικογένειά μου έχουμε μεγάλα δόντια»
Showbiz

Θωμαή Απέργη: «Στην οικογένειά μου έχουμε μεγάλα δόντια»

Καλεσμένη του Γιώργου Σατσίδη στο Movies & Stars αυτή την Τετάρτη θα είναι η Θωμαή Απέργη.

Η Θωμαή μιλάει για τη νέα της επιτυχία "Γίνε γυρισμός", την προσωπική της ζωή και το αν είναι ερωτευμένη, τα κακόβουλα σχόλια για την εμφάνισή της αλλά και τι βρίσκει ελκυστικό σε έναν άντρα!
"Ο πιο σέξι άντρας είναι ο Jason Statham!"
Μου αρέσει πολύ ο Jason Statham. Μου αρέσει πολύ το ότι μιλάει λίγο και κάνει πολλά. Δεν μου αρέσουν οι άντρες που λένε πολλά και στο τέλος δε κάνουν τίποτα. Μου αρέσουν τα καλά παιδιά.
"Στην οικογένειά μου έχουμε μεγάλα δόντια!"
Με γνώρισε πολύς κόσμος από την υποψηφιότητά μου για τη Εurovision. Ήταν πολύ καλό και μάλιστα έμαθε ο κόσμος ότι ασχολούμαι με ένα πολύ διαφορετικό και ιδιαίτερο είδος μουσικής.
Υπήρχαν αρκετά σχόλια για μένα και μια φορά απάντησα με τελείως αυτοσαρκαστικό τρόπο. Έλεγαν για τα δόντια μου ότι δεν είναι αληθινά και ότι είναι πολύ λευκά και είπα κι εγώ ότι μπορούμε να δείξουμε φωτογραφίες και ότι οικογενειακώς, γιατί αναφέρθηκα στη μητέρα μου, έτσι είναι τα δόντια μας. Στο παρελθόν είχα κάνει μια λεύκανση αλλά τη διέκοψα γιατί δεν την άντεχα. Έχουμε λευκά δόντια και μεγάλα!
"Δεν είμαι ερωτευμένη!"
Η εισβολή των media στην προσωπική μου ζωή είναι χαμηλών τόνων και δεν έχουν και πολλά να πουν για μένα. Τώρα κάνουν λάθος ότι είμαι ερωτευμένη. Θα ήθελα να είμαι αλλά δυστυχώς, είμαι μόνη μου. Είναι όλα θέμα συγκυριών και timing. Βγήκα από μια σχέση 2 χρόνων με ένα άνθρωπο που αγαπάω πολύ και δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον , μπορεί να ξανά είμαι με αυτόν τον άνθρωπο ή να γνωρίσω κάποιον άλλον. Χρόνο δεν έχω πολύ γιατί είναι πρώτα η δουλειά μου και δεν βγαίνω και συχνά.
Όταν είσαι στη σκηνή δεν είναι εύκολο να σε προσεγγίσει κάποιος και είμαι από τους ανθρώπους που δύσκολα θα αφήσω κάποιον να με προσεγγίσει έχοντας αυτό το κίνητρο στη πίστα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved