Κλέλια Πανταζή: «Δεν μπορείς να το βάζεις κάτω στην πρώτη δυσκολία»
Showbiz

Κλέλια Πανταζή: «Δεν μπορείς να το βάζεις κάτω στην πρώτη δυσκολία»

Η Κλέλια Πανταζή δηλώνει μαχήτρια.

«Δεν γίνεσαι διαφορετικά πρωταθλητής. Δεν μπορείς να το βάζεις κάτω στην πρώτη δυσκολία, στο πρώτο εμπόδιο και τραυματισμό. Οτιδήποτε αρνητικό το μετέτρεπα πάντοτε σε καλό» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Σε σόκαρε το ότι εξαιτίας τραυματισμού έμεινες εκτός των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας;

Με πόνεσε και με πλήγωσε πολύ. Ήταν μαχαίρι στην καρδιά. Είχα στόχο να τελειώσω την αθλητική καριέρα μου, στην Ολυμπιάδα στην χώρα μου. Ήταν πολύ δύσκολο και στενάχωρο.

-Ξέσπασες όταν σου ανακοίνωσαν ότι δεν είναι εφικτό να διαγωνιστείς ;

Έκλαψα πάρα πολύ. Θυμάμαι είχα μείνει στο γήπεδο μέχρι το αργά το βράδυ με τα φώτα σβηστά και έκλαιγα. Δε μπορούσα να πιστέψω ότι τελείωνε το όνειρο των Ολυμπιακών για εμένα. Είχα πάθει ολική ρήξη χιαστού και μηνίσκου. Απαιτούνταν να χειρουργηθώ και η αποκατάσταση ξεπερνούσε το εξάμηνο, που ήταν ακριβώς το διάστημα που θα γίνονταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας.

-Πόσο διάστημα απαιτήθηκε για να ξεπεράσεις το σοκ;

Μέχρι και την περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων. Επισκέφθηκα ψυχολόγο παράλληλα, η οποία με βοήθησε πολύ. Όταν είναι ένας αθλητής ενεργός και όλη την ημέρα δραστηριοποιείται με κάτι το να κάθεται απλά στο σπίτι άπραγος είναι ότι χειρότερο. Άρχισα να παρακολουθώ μαθήματα στο πανεπιστήμιο, να κάνω ξένες γλώσσες, μαθήματα για δίπλωμα οδήγησης, απέκτησα φίλους. Πέρασα στο επόμενο στάδιο της ζωής μου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved