Κατερίνα Στικούδη: «Πάλευα για να επιβιώσω»
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: «Πάλευα για να επιβιώσω»

Βίωσε μοναξιά στα πρώτα έτη στη Λάρισα και έπειτα στην Αθήνα η Κατερίνα Στικούδη;

«Επιλέγω τη μοναξιά για να πω την αλήθεια. Μ' αρέσει να είμαι μόνη μου. Πέρασα δυσκολίες στο να προσαρμοστώ. Πάλευα για να επιβιώσω. Δεν είναι ο κόσμος στρωμένος με ροδοπέταλα επειδή τυχαίνει να έχεις μία γλυκιά όψη με δύο πράσινα μάτια. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όσο φαίνονται» τόνισε στο ΕΓΩ. Αντιμετώπισε ρατσισμό; «Φυσικά. Υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν ρατσιστικές συμπεριφορές. Δε μπορείς να αλλάξεις την άποψη κάποιων που βλέπουν τα πράγματα όπως θέλουν μόνο και μόνο για να νιώθουν οι ίδιοι καλά. Δεν καταλαβαίνω γιατί μια κοπέλα επειδή είναι όμορφη, θα πρέπει να είναι ταυτόχρονα ατάλαντη, αμόρφωτη, χαζή και οτιδήποτε άλλο. Ωστόσο πιστεύω ότι η διάρκεια που έχω στο πέρασμα των χρόνων με δικαιώνει.»

Το βίωσε έντονα; «Φυσικά. Δεν θα σταματήσω να το βιώνω. Ορισμένοι μειώνουν επί τούτου τον άλλο για να αισθανθούν καλύτερα».

Το χειρότερο σχόλιο που άκουσε δημόσια; «Δεν το θυμάμαι.»

Τα ξεχνά από άμυνα; «Έχω ακούσει πολλά. Μου γίνεται συχνά πυκνά κακή κριτική.»

Δέχθηκες για παράδειγμα έντονες επιθέσεις όταν μπήκες στο τραγούδι. «Δέχθηκα πόλεμο.»

Πολλοί ανέφεραν ότι είναι άφωνη και ατάλαντη. Δεν την πλήγωσε; «Θεωρούσα δεδομένο ότι θα γίνει. Δε μου φάνηκε παράξενο. Δεν ήταν εύκολη η μετάβαση από το μόντελινγκ και την τηλεόραση στο τραγούδι.» Δεν την ενόχλησαν τα ποικίλα αρνητικά σχόλια αρχικά; «Τρέφομαι απ' αυτό. Αν δεν υπήρχαν οι κακεντρεχείς και όσοι μιλούν σχεδόν με μισούν για μένα δε θα είχα καριέρα. Όσο παράξενο και αν φαίνεται εμπνέομαι απ΄ ότι γίνεται. Με πωρώνει. Πεισμώνω πιο πολύ με τη δουλειά μου. Πολλοί στίχοι τραγουδιών μου έχουν ως πηγή έμπνευσης όσα βιώνω.» Με ποιον στοίχο απαντά σε όσους την έκριναν άσχημα; «Έγραψα κάποια στιγμή” Έχουν κάθε λόγο να με μισούν και να μη μου μιλάνε. Εγώ τα λέω όπως είναι, αυτοί όπως θα θελαν να ναι. Μόνο υποκρισία όταν είναι ασφαλείς και μπροστά μου τσιμουδιά παράσταση σιωπής”.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved