Showbiz

Γιάννης Μαρακάκης: «Το όνομά μου βρέθηκε σε προκήρυξη τρομοκρατικής οργάνωσης. Έχω μάθει να ζω με τον φόβο»

Gossip-tv Team

Ο Γιάννης Μαρακάκης μίλησε στην εκπομπή «Joy» και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη νομική, τις γυναίκες, τη τηλεόραση και τους φόβους του.

Η ωραία εικόνα του παραδέχεται ότι τον βοήθησε στη δουλειά του. «Η εικόνα μου άνοιξε πόρτες όμως δημιούργησε και περισσότερες προσδοκίες, θέλω να πετυχαίνω αυτά που βάζω στόχους, μικρές καθημερινές νίκες και από αυτές τις λεπτομέρειες κερδίζεις τους ανθρώπους στο περιβάλλον σου». Έχει μάθει πλέον να διαχειρίζεται τους φόβους του.
«Τα τελευταία χρόνια έχω μάθει να ζω με τον φόβο, τον διαχειρίζομαι όμως. Έχω μάθει και έχω συνηθίσει πλέον, το έχω κάνει καθημερινότητα μου. Είναι και λόγω της δουλειάς μου και γιατί αναφέρθηκε το όνομα μου σε μια προκήρυξη τρομοκρατικής οργάνωσης. Προχωράμε μπροστά και το αντιμετωπίζουμε με αξιοπρέπεια και προσοχή». Οι γυναίκες παραδέχεται ότι δεν τον προσεγγίζουν εύκολα. «Ήμουν πάντα κοινωνικοποιημένος. Γενικά δεν ήμουν μοναχικός άνθρωπος και ούτε είμαι τώρα. Θεωρώ ότι πρέπει ο κατάλληλος σύντροφος να σε καταλαβαίνει, να σου αφήνει χώρο, χρόνο και να σε συμπληρώνει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved