Η ώρα της συγκατοίκησης για τον Άκη Πετρετζίκη και την Demy
Showbiz

Η ώρα της συγκατοίκησης για τον Άκη Πετρετζίκη και την Demy

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Demy είναι μαζί εδώ και καιρό!

Ο πρώτος Έλληνας "Master Chef" μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του και αποκαλύπτει ότι μένει με τη νεαρή τραγουδίστρια, αλλά δεν συγκατοικούν ακόμα!

"Δεν το έκρυψα ποτέ, ούτε νιώθω αμήχανα. Πρώτα απ' όλα όμως, ο κόσμος με αγάπησε για τη δουλειά μου και γι' αυτό με βλέπει. Καλύτερα, λοιπόν όταν γράφονται πληροφορίες για μένα, να είναι για τις συνταγές μου. Εκτός αέρα, φυσικά και θα σου μιλήσω για όσα κάνουμε με τη Δήμητρα. Στον αέρα της εκπομπής και θα κοκκινίσω και θα εξαφανιστώ. Ό, τι είναι προσωπικό ας μείνει προσωπικό" λέει όσον αφορά τη σχέση του!
Όσο για τη συγκατοίκηση δηλώνει στο περιοδικό people: "Στη σχέση μου δεν μου αρέσει να σχεδιάζω το επόμενο βήμα. Θα έρθει από μόνο του. Για μένα, εξάλλου, αν συγκατοικήσεις με κάποιον, είναι σαν να παντρεύεσαι. Όχι ότι δεν μένουμε και τώρα μαζί με τη Δήμητρα αλλά ουσιαστικά δεν συγκατοικούμε. Σίγουρα, το επόμενο βήμα στη σχέση μας θα είναι η συγκατοίκηση και το θέλω κι εγώ. Σκοπός είναι να βγει αυθόρμητα και στους δύο. Είναι μια ωραία σχέση, με τα "πάνω" της και τα "κάτω" της. Τη στενοχωρώ, όπως ένα αγόρι τη φίλη του κι εκείνη με στενοχωρεί, όπως ένα κορίτσι το φίλο του. Εξάλλου όταν μια σχέση δεν έχει τα "πάνω" και τα "κάτω" της, λένε πως υπάρχει πρόβλημα. Είναι σαν να μην αγαπάς τον άλλο".

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved