Η απάντηση των υπευθύνων του Fantasia για τον έλεγχο του ΣΔΟΕ στο νυχτερινό κέντρο και τον Νίκο Βέρτη
Showbiz

Η απάντηση των υπευθύνων του Fantasia για τον έλεγχο του ΣΔΟΕ στο νυχτερινό κέντρο και τον Νίκο Βέρτη

Άμεση ήταν η αντίδραση των υπευθύνων του νυχτερινού κέντρου Fantasia στην είδηση του ελέγχου στο μαγαζί από το ΣΔΟΕ ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

Όπως δημοσίευσε καθημερινή εφημερίδα σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ο υπεύθυνος λειτουργίας του κέντρου κατά την διάρκεια του ελέγχου ισχυρίστηκε πως έχει υπογραφεί συμφωνητικό με τον τραγουδιστή Νίκο Βέρτη, απλώς δεν το είχαν στο λογιστήριο εκείνη την στιγμή. Υποσχέθηκε πως θα το προσκομίσει τις επόμενες μέρες. Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου για το θέμα γράφει:
"Αναφορικά με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο μέσο σας όπου ανεπιτρέπτως αναφερθήκατε ονομαστικά στην επιχείρηση του κέντρου «Φαντασία» και στον καλλιτέχνη Νίκο Βέρτη ως διαπράξαντες δήθεν φορολογικά αδικήματα. Είναι προφανές ότι η δημόσια έκθεση των ανωτέρω έγινε χωρίς νόμιμο δικαίωμα, κατά παράβαση των θεσπισμένων κανόνων για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και με σκοπό την επίτευξη οικονομικού οφέλους. Το ατόπημά σας δε είναι ακόμη σοβαρότερο διότι σκοπίμως δεν αναφέρατε το πλέον ενδιαφέρον στοιχείο ότι δηλαδή ΟΥΔΕΜΙΑ φορολογική παράβαση διαπιστώθηκε. Εξ άλλου, η αποδεδειγμένη κατάθεση των συμβάσεων, μεταξύ των οποίων του εξαίρετου συνεργάτη μας Νίκου Βέρτη, στην αρμοδία ΔΟΥ στις νόμιμες προθεσμίες, στερεί το έρεισμα από κάθε αντίθετη αιτίαση.
Παρακαλούμε όπως προβείτε στην αποκατάσταση της τάξεως με άμεση καταχώριση (ανακοίνωση) της παρούσας.
Για το κέντρο «Φαντασία»
Βαγγέλης Χουλιάρας"

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved