Μαρία Αλιφέρη: Ο γάμος που δεν ήρθε και το μωρό που ήρθε αλλά το έριξε
Showbiz

Μαρία Αλιφέρη: Ο γάμος που δεν ήρθε και το μωρό που ήρθε αλλά το έριξε

Τα περιοδικά της εποχής ήθελαν την Μαρία Αλιφέρη ζευγάρι με τον Τόλη Βοσκόπουλο και αργότερα με τον Γιώργο Σίσκο.

«Δεν σχολίασα ποτέ την προσωπική μου ζωή και ούτε τώρα θα το κάνω. Δεν την κρύβω, αλλά δεν την επιδεικνύω κιόλας. Δεν την “κρεμάω” στα περίπτερα. Ούτε στα νιάτα μου δεν έπαιξα αυτό το παιχνίδι για τη δημοσιότητα» τόνισε στο People. Παραδέχεται ότι υπήρξαν έρωτες στη ζωή της: «Όχι, όμως, έρωτας ζωής». «Ο έρωτας δεν μπορεί να είναι θεμέλιος λίθος για ένα γάμο. Κι εγώ έβλεπα ότι άλλα κομμάτια στις σχέσεις μου δεν θα λειτουργούσαν στη συνέχεια. Προτιμούσα να αντιμετωπίζω την αλήθεια κατάματα και όχι να παραβλέπω προσωρινά τα προβλήματα. Γι’ αυτό και δεν παντρεύτηκα ποτέ. Αν είχα πάρει το “σήμα” ότι με κάποιον απ’ τους συντρόφους μου θα περπατούσαμε μαζί μέχρι το τέρμα της ζωής μας, τότε, ναι, θα παντρευόμουν. Αλλά…».

Τι είναι αυτό που επιζητούσε στις σχέσεις της; «Τον αλληλοσεβασμό. Ήθελα και θέλω να “ακουμπώ” στις σχέσεις μου. Αλλά ισότιμα και όχι ο άλλος να είναι κάτω απ’ τον αγκώνα. Κι αν κάποιες σχέσεις που έζησα ήταν ισότιμες, δεν πίστεψα ότι, για άλλους λόγους, θα κρατούσαν για πάντα. Οι σχέσεις ζωής είναι λαχείο που κληρώνει σπάνια».

Σε κάποια φάση της ζωής της προέκυψε μια εγκυμοσύνη: «Βασανίστηκα πολύ για να πάρω την απόφαση. Πόνεσα μέχρι τα σπλάχνα μου. Αλλά οι συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες. Και η ζυγαριά έγειρε στο “όχι”. Αγαπώ πολύ τα παιδιά κι έχω μεγαλώσει πολλά, συγγενών και φίλων μου. Αλλά για μένα η απόκτηση ενός παιδιού είναι πολύ μεγάλη ευθύνη και με ενοχλεί η σκέψη του “να κάνω ένα παιδί για πάρτη μου”. Βέβαια, υπάρχουν κι εκείνες που αισθάνονται ότι έχουν γεννηθεί για να γίνουν μάνες, αλλά δεν τους έτυχε ένας σύντροφος. Τις σέβομαι πολύ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved