Ευρυδίκη: «Κανένας δεν βρίσκεται σε αυτόν το χώρο για... να σου κάνει χάρες»
Showbiz

Ευρυδίκη: «Κανένας δεν βρίσκεται σε αυτόν το χώρο για... να σου κάνει χάρες»

Έκανε λάθη στην πορεία της η Ευρυδίκη;

«Φυσικά και έχω κάνει. Έχω συμβιβαστεί όμως με την πραγματικότητα. Εννοώ ότι ακόμα και τα λάθη μου κέρδισαν το σεβασμό μου, γιατί με έμαθαν πράγματα. Με οδήγησαν στο να ψάξω την αλήθεια και να καταλάβω καλύτερα τον εαυτό μου» τόνισε στο ΕΓΩ.

- Ποιο ήταν το σοβαρότερο;

«Αυτό θα το κρατήσω για τον εαυτό μου. Όχι γιατί ντρέπομαι να παραδεχτώ τα λάθη μου, αλλά γιατί προτιμώ να μοιράζομαι με τον κόσμο μόνο πράγματα που αφορούν τη δουλειά μου. Και εκεί λοιπόν δεν νομίζω ότι έκανα τραγικά σφάλματα. Τουλάχιστον όχι κάτι που να μην έχω καταφέρει να διορθώσω στην πορεία. Το θέμα είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου, να αγωνίζεσαι και να μη σταματάς να ονειρεύεσαι.»

-Εμπιστεύτηκες ανθρώπους που εκ των υστέρων συνειδητοποίησες ότι προσπάθησαν να σε εκμεταλλευτούν;

«Όχι, δεν συνάντησα τέτοιους ανθρώπους. Όχι με την κακή έννοια, τουλάχιστον. Κανένας δεν βρίσκεται σε αυτόν το χώρο για... να σου κάνει χάρες. Όλοι κάπου αποσκοπούν και όλοι θέλουν κάτι να κερδίσουν. Ακόμα και αυτοί που σε στηρίζουν. Όσο καλύτερος, δυνατός και σταθερός στις απόψεις του παραμένει ένας καλλιτέχνης τόσο πιο εύκολο είναι να πετύχει τους στόχους του, προσπερνώντας κάθε εμπόδιο.

-Αντιμετώπισες ανταγωνισμό;

«Ως χαρακτήρας δεν είμαι καθόλου ανταγωνιστική, οπότε δεν άφησα περιθώρια σε συνεργάτες μου να με αντιμετωπίσουν έτσι. Όταν είσαι καλόβολος άνθρωπος, ξέρεις να μοιράζεσαι στη δουλειά σου και το μόνο που δίνεις είναι αγάπη, τότε νομίζω ότι με κάποιο μαγικό τρόπο σου το ανταποδίδουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved