Η Βανδή έδωσε τέλος στην αιώνια κόντρα της με την Άννα Βίσση και εχθές διασκέδασε με τα τραγούδια της! Όλο το παρασκήνιο!
Showbiz

Η Βανδή έδωσε τέλος στην αιώνια κόντρα της με την Άννα Βίσση και εχθές διασκέδασε με τα τραγούδια της! Όλο το παρασκήνιο!

Στα... σκουπίδια πέταξε η Δέσποινα Βανδή με μία και μόνο κίνησή της τους τόνου ς δημοσιευμάτων που γράφονταν από το 1997 για την ανελέητη –δήθεν όπως αποδείχτηκε- κόντρα της με την Άννα Βίσση.

Η πρώτη εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει με τον Αντώνη Ρέμο και έτσι έδωσε τέλος σε όσα λέγονταν και γράφονταν όλα αυτά τα χρόνια. Η coach του The Voice βρέθηκε χθες το βράδυ στο Pantheon για να δει από κοντά την παράσταση «Ένα ή κανένα» που ανεβάζουν ο Αντώνης Ρέμος και η Άννα Βίσση. Μάλιστα ο Αντώνης έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο τέλος αυτής της άτυπης κόντρας που για πολλά χρόνια έμενε ζωντανή. Είτε επειδή οι δύο καλλιτέχνιδες δεν συναντιόνταν είτε γιατί έκαναν πάνω κάτω τις ίδιες καλλιτεχνικές επιλογές ρίχνοντας λάδι στη φωτιά. Όλα αυτά πλέον αποτελούν παρελθόν καθώς η Δέσποινα έδειξε να απολαμβάνει τη χθεσινή βραδιά, αποθεώνοντας πολλές φορές την «αντίπαλό» της σε ερμηνείες της. Λέγεται ότι αυτή η κόντρα αργά ή γρήγορα θα έφτανε στο τέλος της μιας και επρόκειτο η Βίσση να βρεθεί στα πλατό των γυρισμάτων του The Voice. Μόνο που η Δέσποινα Βανδή είπε να πάρει τη... ρεβάνς και να κάνει εκείνη το πρώτο βήμα. Δείτε φωτογραφία από τη χθεσινή βραδιά με πρωταγωνίστρια αναμφισβήτητα τη Δέσποινα Βανδή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved