Μελίνα Κανά: «Δεν κάνω χατίρια στους άντρες»
Showbiz

Μελίνα Κανά: «Δεν κάνω χατίρια στους άντρες»

Περί έρωτος και της σχέσης της με τους άντρες μιλάει η Μελίνα Κανά η οποία δείχνει να έχει κατασταλάξει στον τρόπο που αντιμετωπίζει τα πράγματα στην προσωπική της ζωή.

Στην ερώτηση τι θα άλλαζε στον εαυτό της, η ίδια απαντά χωρίς περιστροφές: «Έχω έναν πυρήνα, που είναι πολύ σκληρός» λέει στη real και συνεχίζει: «Και που μπορεί να γίνει μέχρι και άπονος. Αυτό θα ήθελα να μπορούσα να το αλλάξω. Να το μαλακώσω».

Το πιο ακραίο που έχετε κάνει για χάρη του έρωτα;

«Να τον απαρνηθώ. Να πω: «Ευχαριστώ, δεν θα πάρω άλλο, γεια σας!». Ο έρωτας μπορεί να γίνει αφόρητος. Υπάρχει μια μορφή έρωτα που είναι σαν ολοκαύτωμα. Σε καίει ολόκληρο. Και ή θα ξαναγεννηθείς ή θα μείνεις απολειφάδι. Για να ξαναγεννηθείς, πρέπει να τον απαρνηθείς. Γενικώς, δεν κάνω χατίρια στους άντρες. Αλλά κάποια φορά που ζορίστηκα το πιο ακραίο ήταν που πήγα έξω από την πόρτα του βράδυ και χτύπαγα να μου ανοίξει. Κάτι που δεν νομίζω πως θα επαναλάμβανα ποτέ».

Τι θεωρείτε ασυγχώρητο μέσα σε μια ερωτική σχέση;

«Την απιστία. Γιατί ρίχνει το ερωτικό ηθικό του συντρόφου. Τη μοναδική φορά που βρέθηκα ανάμεσα σε δυο παράλληλες σχέσεις ήτανε σκέτη πίκρα. Δεν πιστεύω ότι το παράνομο είναι γλυκό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved