Μελίνα Κανά: «Πλέον ζορίζομαι οικονομικά»
Showbiz

Μελίνα Κανά: «Πλέον ζορίζομαι οικονομικά»

Μπορεί στο παρελθόν να στερήθηκε πολλά για τη δουλειά της, όμως τώρα, που οι εμφανίσεις των καλλιτεχνών έχουν περιοριστεί στις δύο μέρες την εβδομάδα, η Μελίνα Κανά, αντιμετωπίζει, όπως όλοι οι Έλληνες, οικονομική στενότητα.

Η ίδια στην ερώτηση ποιο ήταν το τίμημα της επιτυχίας της στο παρελθόν, απαντά στη real: «Οι μέρες μου. Ξενύχτησα πολύ. Στερήθηκα την ημέρα. Σε εισαγωγικά οι στερήσεις, γιατί δεν μου άφησαν κενό, έχουν καλυφθεί από άλλα πράγματα. Αλλά μου έλειψαν αυτά που οι άλλοι μοιράζονται με τους δικούς τους - δηλαδή τα Σαββατοκύριακα, τα Χριστούγεννα και οι Πρωτοχρονιές με την οικογένεια. Αυτά εγώ, λόγω δουλειάς, δεν μπορούσα να τα έχω».
Τώρα που έχουν αλλάξει τα δεδομένα και οι μουσικές σκηνές ανοίγουν μόνο μια-δυο βραδιές την εβδομάδα, πώς είναι η ζωή σας;
«Δεν το ευχόμουν να γίνει, αλλά έγινε. Για να σου πω την αλήθεια, είμαι πολύ ευχαριστημένη μ' αυτό. Ζορίζομαι οικονομικά, βεβαίως. Καταλαβαίνω ότι οι χρυσές εποχές έχουν περάσει για όλους μας. Η καλύτερη περίοδος ήταν όταν δουλεύαμε τέσσερις φορές την εβδομάδα και είχα τον ελεύθερο χρόνο να ασχοληθώ με το παιδί μου, με μένα, με το σπίτι μου, με τους φίλους μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved