Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης κατακεραυνώνει Ρήγο, Δούκισσα και Καρβέλα!
Showbiz

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης κατακεραυνώνει Ρήγο, Δούκισσα και Καρβέλα!

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης γνώρισε μεγάλους μύθους, όπως την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη Μελίνα Μερκούρη, τον Δημήτρη Χορν, τον Μάνο Χατζιδάκι. Τι του έχει μείνει από εκείνους;

«Το βασικότερο χαρακτηριστικό όλων αυτών των ανθρώπων, πέρα από το ταλέντο και τη λάμψη τους, ήταν ότι δούλευαν σαν σκυλιά και ήταν απίστευτα επαγγελματίες. Έχω ακούσει από νεαρή καλλιτέχνιδα, η οποία έχει ταλέντο, ανήκει στην έντεχνη σκηνή και είναι και καλό παιδί, τη φράση «Εγώ κάνω μόνο τέχνη». Η Μαρία Φαραντούρη δεν έχει πει κάτι τέτοιο, η οποία όντως έκανε μόνο τέχνη. Υπάρχουν ολόκληρες παρέες που σπρώχνουν ανθρώπους, όπως αυτή του Εθνικού Θεάτρου του Γιάννη Χουβαρδά. Έχει γεμίσει, ο χώρος ανθρώπους που υποτίθεται ότι κάνουν τη δουλειά τους, ενώ δεν κάνουν καμία δουλειά. Ο Γιάννης Χουβαρδάς είναι ενδεχομένως ένας καλός μάνατζερ, αλλά ως σκηνοθέτης είναι να γελάς, Ο Κωνσταντίνος Ρήγος εμφανίζεται ξαφνικά να σκηνοθετεί. Δεν είναι καλός καν ως χορευτής. Καταστρέφει το «Καμπαρέ», που για να πετύχεις κάτι τέτοιο, πρέπει να κατεβάσεις τα φώτα την ώρα της παράστασης. Είναι η πρώτη φορά που το «Καμπαρέ» δεν είχε χορογραφίες. Ο Κωνσταντίνος Ρήγος, είναι ευγενικός άνθρωπος, όμως δεν έχει ιδέα του πράγματος. Και ο Γιάννης Κακλέας θεωρείται πολύ ταλαντούχος, αλλά όλα όσα σκηνοθετεί μοιάζουν με, κόμικς, είτε ανεβάζει Ρούλα Αναγνωστάκη, είτε Φεϊντό. Κάποια στιγμή χάνεις το μέτρο», λέει στο περιοδικό Εγώ.
Του άρεσε η δουλειά του στους «Δαίμονες»; "Οι «Δαίμονες» είναι τυπικό έργο Νίκου Καρβέλα που αντί για πίστα παρουσιάζεται σε σκηνή και με υπόθεση. Έχει την Άννα Βίσση, που είναι μία ταλαντούχα γυναίκα και υπερασπίστηκε σθεναρά το όλο θέαμα. Αλλά δεν θα αντιμετωπίσω σοβαρά ως ροκ όπερα τους «Δαίμονας», γιατί θα αρχίσω να τρελαίνομαι με αυτά που ακούω. Καλλιτέχνες με Κ κεφαλαίο είναι η Ελένη Ράντου, η οποία γράφει μόνη της επί της ουσίας σημαντικά έργα και σε κάθε παράσταση της έχει να πει κάτι καινούργιο.
Όσο για τον «Τρωικό πόλεμο» όπου πρωταγωνιστεί η Δούκισσα Νομικού, λέει: «Αν ο ρόλος απαιτεί να περιφέρεται απλώς μια ωραία γυναίκα, θα έπρεπε όντως να πάρουν μια όμορφη κοπέλα. Αν είναι πιο σύνθετος, μακάρι να έχει ταλέντο. Την έχω δει στο Dancing και δεν τη βρίσκω ιδιαίτερα πειστική στο λόγο. Δεν ξέρω καν αν είναι τόσο σπουδαία παρουσιάστρια, αλλά είναι οπωσδήποτε μια πολύ ωραία γυναίκα. Όταν είσαι ηθοποιός και παρουσιάστρια όμως, δεν έχει σημασία πόσο όμορφη είσαι, αλλά πόσο ξέρεις να υποδύεσαι την ωραία. Δεν υπάρχουν ωραίες ή ωραίοι στο θέατρο. Και η ομορφιά ακόμα είναι ρόλος που πρέπει να παιχτεί σωστά», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved