Δημήτρης Σταρόβας: Έχω μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη γιατί δεν έβγαινα οικονομικά στην Αθήνα»
Showbiz

Δημήτρης Σταρόβας: Έχω μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη γιατί δεν έβγαινα οικονομικά στην Αθήνα»

«Έχω μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη γιατί δεν έβγαινα οικονομικά στην Αθήνα. Άφησα το σπίτι που έμενα στην Αθήνα και κατεβαίνω κάθε βδομάδα για τα γυρίσματα των "Καρντάσιανς"»,

είπε ο Δημήτρης Σταρόβας στη ραδιοφωνική «Γιάφκα» και τον Σπύρο Χαριτάτο, στον Alpha.
Ο καλλιτέχνης σχολιάζοντας την οικονομική κρίση στη χώρα μας, ανέφερε ότι: «Μέχρι ένα σημείο συμφωνώ με τον Θεόδωρο Πάγκαλο που είπε "μαζί τα φάγαμε". Δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών. Έχουμε την νοοτροπία να προστατέψουμε τον εαυτό μας. Όταν ο άλλος έχει το μέλημα να βάλει τα παιδιά του στο δημόσιο, με κάποιο τρόπο τα "παίρνει"». «Είμαστε σε έναν πόλεμο και ο εχθρός είναι αόρατος. Είμαστε σε έναν κόσμο που άλλοι αποφασίζουν και οι δικοί μας (πολιτικοί) είναι "μαριονέτες"», συμπλήρωσε.
Ερωτηθείς για την κίνηση του Σταύρου Θεοδωράκη, απάντησε ότι: «Eίμαι περίεργος να δω το κίνητρό του. Είναι ένας έξυπνος άνθρωπος. Αφήνει κάτι πολύ πετυχημένο και πάει να μπλεχτεί σε μία απαξιωμένη πολιτική. Ελπίζω ότι το κίνητρό του είναι ότι έχει αγανακτήσει και προσπαθεί να αλλάξει κάτι και είναι υγιές».
Για το θάνατο του Σάκη Μπουλά, ο κ. Σταρόβας δήλωσε ότι: «Δεν μπορείς να πιστέψεις ότι έφυγε ο Σάκης Μπουλάς. Έχω την αίσθηση καμιά φορά ότι θα ξανασυναντηθούμε. Είχε τόσο ταλαιπωρηθεί, αλλά μπορεί να πει κανείς ότι ησύχασε ο άνθρωπος. Ο ίδιος δεν παρεξηγούσε πράγματα, τα αντιμετώπιζε όλα με χιούμορ. Μέχρι και τα έξοδα της κηδείας πήγε και πλήρωσε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved