Σπύρος Μερκούρης: «Ο Ζυλ Ντασέν με ζήλευε»
Showbiz

Σπύρος Μερκούρης: «Ο Ζυλ Ντασέν με ζήλευε»

Πώς ήταν η σχέση του Σπύρου Μερκούρη με τον Ζυλ Ντασέν;

«Όταν γνωρίστηκαν, μου είπε «Τον ερωτεύτηκα και τον αγαπώ πολύ». Δεν ζήλεψα καθόλου. Το μόνο που ζήτησα ήταν να εξακολουθήσουμε να τα λέμε όλα μεταξύ μας. Το κάναμε. Ξαφνικά με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε «Συμβαίνει το τάδε ή το δείνα», όχι για να της πω τι να κάνει, αλλά και για να βγάλει από μέσα της τις αγωνίες που είχε. Ο Ζυλ Ντασέν -και είναι η πρώτη φορά που το λέω-με ζήλευε, γιατί έβλεπε την αγάπη που είχε η Μελίνα για εμένα Παρ' όλα αυτά, τα πηγαίναμε πολύ καλά» τόνισε στο ΕΓΩ.

Στο παρελθόν υπήρχε έντονα η φήμη ότι η σχέση τους δεν ήταν καλή. «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν κοντραριστήκαμε ποτέ ούτε είχαμε προβλήματα Το θέμα «Μελίνα» ήταν στη μέση, αλλά χωρίς να είναι κακές οι σχέσεις μας.»

Διατηρήσανε επαφή έπειτα από το θάνατο της; «Είχαμε επαφή. Δεν υπήρχε μεγάλη αγάπη με τον Ντασέν. Τον εκτιμούσα, τον σεβόμουν, αυτός μπορεί να αναγνώριζε σε εμένα ορισμένα πράγματα, η σχέση μας ήταν πολύ καλή, αλλά δεν υπήρχε αγάπη. Δεν ήταν τυπικές οι σχέσεις μας, αλλά δεν ήταν και εγκάρδιες.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved