Μαρία Μπεκατώρου: «Είδα από κοντά τον θάνατο»
Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: «Είδα από κοντά τον θάνατο»

Απόψε το Your face sounds familiar κάνει πρεμιέρα και η παρουσιάστριά του, Μαρία Μπεκατώρου, ανοίγει την καρδιά της μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, τον καιρό που έχανε τον πατέρα της.

«Είδα από κοντά τον θάνατο από την περιπέτεια του πατέρα μου που έσβηνε μέρα με τη μέρα» παραδέχεται η παρουσιάστρια και συνεχίζει: «Έζησα το τελευταίο του βράδυ, τις τελευταίες του στιγμές -και όλα αυτά συνέβαιναν την περίοδο που παρουσίαζα το YFSF. Σε ένα live δεν άντεξα και έβαλα τα κλάματα, όταν ο Θανάσης Αλευράς τραγούδησε το "Πόσο πολύ σ' αγάπησα". Όσο κια αν ακουστεί περίεργο, η δουλειά με έκανε να ξεχνιέμαι, βέβαια, η εκπομπή που έβγαλα μετά την κηδεία του πατέρα μου ήταν πολύ δύσκολη. Ωστόσο, χάρηκα που πρόλαβε και με είδε παρουσιάστρια στο YFSF και που του άρεσα πολύ».

Ο θάνατος του πατέρα σου άλλαξε την οπτική σου για τη ζωή;

«Φυσικά. Μου έμαθε ότι δεν πρέπει να στενοχωριόμαστε για μικρά καθημερινά πράγματα. Πλέον, δεν σκάω γι' αυτά. Ξέρω πως η ζωή είναι μικρή, πως τα χρόνια περνούν γρήγορα και πως δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει. Εκεί που ήμασταν μια χαρά και νομίζαμε ότι ο πατέρας μου έχει ένα απλό πρόβλημα, ήρθε ο γιατρός και μας είπε ότι θα τον χάσουμε. Θυμάμαι να πιάνομαι από τους τοίχους του νοσοκομείου και να λέω πως δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό σε μένα. Αλλά γιατί να μη συμβεί σε μένα; Γιατί να συμβεί στον άλλον; Όλες οι οικογένειες αντιμετωπίζουν κάτι».

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved