Σκληρή επίθεση Βερύκιου σε Ακρίτα-Λιάγκα-Κωστόπουλο
Showbiz

Σκληρή επίθεση Βερύκιου σε Ακρίτα-Λιάγκα-Κωστόπουλο

Μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, ο Δήμος Βερύκιος «επιτέθηκε» σε όλους εκείνους που έκριναν τα όσα είπε για το Αύγουστο Κορτώ.

«Επαναλαμβάνω για τελευταία φορά, mea culpa, τελεία και παύλα!», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος και στη συνέχεια ξέσπασε:

«Χρησιμοποιούν τον όρο ομοφοβικός χωρίς να ξέρουν τι σημαίνει. Ε, λοιπόν, όπως μου έλεγε ανώτατος δικαστής φίλος της πρωινής παρέας, τα όσα ειπώθηκαν και όπως ειπώθηκαν -νομικά τουλάχιστον- δεν συνιστούν ομοφοβία. Απεναντίας η καταιγίδα των επικρίσεων και του διαδικτυακού λιθοβολισμού εναντίον μας είναι καραμπινάτη ομοφοβία. Η δεύτερη φράση- κλειδί που χρησιμοποιείται από τους επικριτές, από τους ενορχηστρωτές της επίθεσης είναι εμετός. Και αίφνης άρχισαν να κάνουν εμετό οι πάντες... μέχρι και η Έλενα Ακρίτα, μέχρι και η Ζωίτσα.. η Ζωή Λάσκαρη, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Πέτρος Κωστόπουλος. Τα αναγουλιάσματα... ναι, καλά ακούτε, μετά την Έλενα Ακρίτα και η Ζωή Λάσκαρη κάνει εμετό. Τι να πει κανείς; Τι να σχολιάσει»;

Ο Δήμος Βερύκιος συνέχισε λέγοντας: «Κατανοώ την Ελενίτσα και την Ζωίτσα, αλλά να αναγουλιάζουν ο Λιάγκας και ο Κωστόπουλος; Να αναγουλιάζει ο Λιάγκας που πριν λίγες ημέρες είχε πιάσει τον έρμο τον Φώτη και τι έλεγε γι'αυτόν; Αλήθεια, ήταν αντρίκια και μπεσαλίδικη η συμπεριφορά του Λιάγκα απέναντι στο Mega που το άφησε στα κρύα του λουτρού; Που άφησε έναν ολόκληρο σταθμό σύξυλο για να πάει στο ανταγωνιστικό κανάλι; Ήταν αντρίκια, ε; Αλλά να αναγουλιάζει και ο Πέτρος Κωστόπουλος; Που δύο ολόκληρες γενιές τις είχε μπλοκάρει σεξουαλικά με τα σεξιστικά άρθρα των περιοδικών του;»

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved