Σωκράτης Αλαφούζος: «Τον φόβο τον μεταχειρίζονται πολύ έξυπνα αυτοί που ξέρουν τους μηχανισμούς του»
Showbiz

Σωκράτης Αλαφούζος: «Τον φόβο τον μεταχειρίζονται πολύ έξυπνα αυτοί που ξέρουν τους μηχανισμούς του»

Η μικρού μήκους ταινία που σκηνοθέτησε ο Σωκράτης Αλαφούζος, «Ο μικρός βασιλιάς», τιμήθηκε στο εξωτερικό. Τι θα ακολουθήσει;

«Η δεύτερη μικρού μήκους ταινία είναι στα σκαριά, με άξονα αυτό που ονομάζουμε στην ψυχολογία «εσωτερικό παιδί». Πρόκειται για ένα εσωτερικό, ονειρικό, ταξίδι που κάνει ο ήρωας μέσα από ρεαλιστικές καταστάσεις, για να ανακαλύψει τη δύναμή του...» τόνισε στο TVΈθνος.

-Μοιάζει να μη φοβάστε να κολυμπήσετε στα βαθιά.

«Οι άνθρωποι που τολμούν να κυνηγήσουν το καινούργιο, τα όνειρά τους, το διαφορετικό νομίζω ότι είναι οι πιο κερδισμένοι. Η ζωή είναι εμπειρία. Η γνώση είναι βιωματική. Δεν κάθεσαι στους τέσσερις τοίχους με το φόβο να μη σου συμβεί κάτι.»

-Βρήκατε τον τρόπο να ξορκίζετε τους φόβους σας;

«Ο φόβος είναι κάτι που αφορά το μέλλον, άρα δεν είναι πραγματικός. Το να φοβάσαι για κάτι που ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας δεν είναι ρεαλιστικό. Φοβόμαστε για φόβους που μπορεί να μην πραγματοποιηθούν και ποτέ... Τον φόβο τον μεταχειρίζονται πολύ έξυπνα αυτοί που ξέρουν τους μηχανισμούς του.... Προτιμώ να πάρω τη ζωή μου στα χέρια μου. Να κάνω αυτά που ονειρεύομαι!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved