Ελένη Φιλίνη: Ο γάμος, το παιδί και η σχέση με μικρότερο
Showbiz

Ελένη Φιλίνη: Ο γάμος, το παιδί και η σχέση με μικρότερο

Για την εποχή που υπήρξε sex symbol, την απόφαση της να μην κάνει παιδιά, τον γάμο που ποτέ δεν έκανε αλλά και για το αν έχει απατηθεί, μίλησε η Ελένη Φιλίνη.


Φτάσατε τρείς φορές ένα βήμα πριν από το γάμο αλλά δεν το τολμήσατε. Γιατί;
«Δεν είμαι κατά του γάμου, απλά είμαι άνθρωπος που βλέπει το μετά. Στη ζωή μου, σε πιο μικρή ηλικία, έψαχνα το ιδανικό, που δεν υπάρχει, φυσικά. Δεν ήθελα να παντρευτώ, να κάνω ένα παιδί και να χωρίσω».
Έχετε μετανιώσει που δεν αποκτήσατε παιδί; «Καθόλου. Η μητέρα μου έλεγε: «Αν κάνεις παιδί ο εαυτός σου θα έρθει σε δεύτερη μοίρα. Αλλιώς κάτσε μόνη σου και περνά μια χαρά... Και εγώ το ακολούθησα...»
Σας τρόμαζε η ιδέα να βάλετε τον εαυτό σας σε δεύτερη μοίρα;
«Ένιωθα εγώ παιδί, πως να μεγαλώσω ένα παιδί; Και από την άλλη οι καταστάσεις της δουλειάς ήταν τέτοιες. Δεν ήθελα να κάνω παιδί μόνο και μόνο για να μην πουν ότι δεν έκανα παιδί και δεν παντρεύτηκα...».
Σας έχουν απατήσει και έχετε απατηθεί; «Ποιος το ξέρει αυτό; Όταν είμαι οε σχέση με έναν άνθρωπο και είμαι καλά δεν έχω λόγο να τον απατήσω. Αν δεν είμαι καλά, θα χωρίσω. Εγώ δεν θέλω να παιδεύομαι στη ζωή μου. Άσε τους άλλους να παιδεύονται».
Έχετε κάνει σχέση με μικρότερο;
«Ναι, φυσικά έχω κάνει σχέση με μικρότερο άντρα, δεν παίζει για μένα ρόλο η ηλικία!», καταλήγει μιλώντας στο περιοδικό You.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved