Παρεξηγήσεις και ευτράπελα
Showbiz

Παρεξηγήσεις και ευτράπελα

 

Σε ένα τέτοιο μαγαζί και με τόσους επώνυμους πελάτες είναι λογικό να έχουν συμβεί πολλά.  Πολλά και άκρως ενδιαφέροντα θα μπορούσαμε να συμπληρώσουμε... Και ιδού κάποια από αυτά.


Ένα βράδυ πριν από μερικά χρόνια, ο Γιάννης Πάριος βρίσκεται στο Λονδίνο για κάποιες δουλειές και οι φίλοι του του λένε να τους ακολουθήσει για μία βραδιά γεμάτη διασκέδαση στο Elysee. Εκείνος δέχεται και όταν μπαίνει μέσα στο μαγαζί, ένας εκ των ιδιοκτητών τον υποδέχεται από μικροφώνου ως Γιάννη... Μητροπάνο (λίγα χρόνια πριν ο Δημήτρης Μητροπάνος είχε εμφανιστεί στην πίστα του Elysee). Η αμηχανία που ακολούθησε μετά απ' αυτό ήταν έκδηλη στο χώρο ενώ ο Γιάννης Πάριος, αρκετά εκνευρισμένος, λίγη ώρα αργότερα αποχώρησε από το μαγαζί.

Δεν ήταν όμως και ο μόνος καλλιτέχνης που είχε τέτοια υποδοχή από τους ιδιοκτήτες. Λίγο καιρό μετά, ο Μικ Τζάγκερ έκανε την εμφάνισή του στο Elysee μόνο που αντί για Μικ, τον αναφώνησαν από μικροφώνου ως... Μιλκ (δηλαδή γάλα). Ο διάσημος τραγουδιστής αντέδρασε γελώντας και από εκείνη τη στιγμή και μετά ξεκίνησε ένα τρελό γλέντι που κράτησε μέχρι το πρωί με τον Μικ Τζάγγερ να έχει πωρωθεί από τους ήχους του μπουζουκιού!

Ένα άλλο περιστατικό που έχει γραφτεί στα άτυπα... πρακτικά του θρυλικού νυχτερινού κέντρου ήταν και η περίφημη μεταγραφή του τοπ σταρ του Αγγλικού ποδοσφαίρου Ρίο Φέρντιναντ στην Chelsea. Μάλιστα η βρετανική εφημερίδα “Mirror” την επόμενη μέρα δημοσίευσε φωτογραφίες από την πρόσοψη του μαγαζιού ως τον τόπο που έγινε η συμφωνία της μεταγραφής.



Ο πρίγκιπας, το σύνθημα και το λάθος



Οι γιοι του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος και Νικόλαος, έχουν περάσει πολλές αξέχαστες βραδιές στους χώρους του συγκεκριμένου μαγαζιού. Τα ζεϊμπέκικά τους και τα γλέντια τους έχουν μείνει στην κυριολεξία αξέχαστα σε όλους. Ο Παύλος μάλιστα πριν παντρευτεί την Μαρί Σαντάλ, συνήθιζε να πηγαίνει στο “Elysee” κατ’ ευθείαν από το αεροδρόμιο κάθε φορά που επέστρεφε βραδινές ώρες στο Λονδίνο. Άφηνε τη βαλίτσα του στην καρνταρόμπα, έμπαινε, διασκέδαζε και μετά έπαιρνε τις αποσκευές του και πήγαινε στο σπίτι του. Εκεί αποφάσισε να κάνει και το bachelor party του λίγες ημέρες πριν από τον γάμο του. Ήταν η πρώτη και η μοναδική φορά που το μαγαζί έκλεισε τις πόρτες του για το κοινό καθώς εκείνο το βράδυ λειτούργησε πριβέ. Όλοι οι καλεσμένοι, για να περάσουν την είσοδο, έπρεπε να πουν το σύνθημα που δεν ήταν άλλο από την ελληνικότατη λέξη «Μαλάκας». Ένας από τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού όμως παρέλειψε να ενημερώσει για το σύνθημα όλο το προσωπικό κι έτσι ένας από τους πρώτους ευρωπαίους πρίγκιπες που εμφανίστηκε στο πάρτι, λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια με έναν από τους σερβιτόρους. Ο πρίγκιπας είπε το σύνθημα στην είσοδο και μπήκε χωρίς προβλήματα αλλά προχωρώντας στο χώρο του μαγαζιού θεώρησε ότι έπρεπε να το ξαναπεί. «Μαλάκα», ψιθύρισε στο αυτί ενός από τους σερβιτόρους που έγινε έξαλλος. «Μαλάκας είσαι και φαίνεσαι!» του απάντησε και παραλίγο να γίνει σύρραξη. Στο ίδιο μαγαζί, οι αδερφοί της Αλεξίας, έκαναν και το bachelor του γαμπρού τους Κάρλος Μοράλες. Ο Ισπανός γαμπρός, καθόλου συνηθισμένος στο ούζο που τον πότιζαν οι κουνιάδοι του εκείνο το βράδυ, κάθε λίγο και λιγάκι έβγαινε έξω από το μαγαζί για να πάρει αέρα και να ξεμεθύσει. Τελικά για να μπορέσει να φύγει εκείνο το βράδυ, τον πήραν σηκωτό και οι παρενέργειες κράτησαν για εκείνον μια ολόκληρη εβδομάδα που ποτέ δεν ξέχασε.



Δεν πίστεψαν τον Τομ Τζόουνς



Είναι Παρασκευή βράδυ και κάποιος που συστήνεται ως Τομ Τζόουνς, ζητά για το ίδιο βράδυ τραπέζι στο μαγαζίΚανείς δεν πείθεται ότι πρόκειται για τον διάσημο τραγουδιστή και επειδή δεν υπάρχουν και καθόλου ελεύθερα τραπέζια, ο υπάλληλος του κλείνει βιαστικά το τηλέφωνο. Ουδείς μπορεί να φανταστεί ότι μόλις μισή ώρα αργότερα 'σκάει' μύτη στο νυχτερινό κέντρο ο Τομ Τζόουνς για τον οποίο φυσικά, βρέθηκε αμέσως τραπέζι. Η γκάφα είχε γίνει αλλά ο Τομ Τζόουνς δεν έδειχνε κατά τη διάρκεια της βραδιάς να έχει χάσει καθόλου το κέφι του. Το αντίθετο μάλιστα. Κάποια στιγμή δε, ο διάσημος τραγουδιστής βρέθηκε και στην πίστα για να ερμηνεύσει μερικές επιτυχίες του απογειώνοντας το κέφι των θαμώνων. Ο ίδιος ο Τομ Τζόουνς δε ξετρελάθηκε τόσο πολύ από το μαγαζί και την ατμόσφαιρα που τελικά «έκλεψε» τον κιθαρίστα του μαγαζιού ο οποίος και τον ακολουθούσε από τότε και μετά σε όλες τις συναυλίες του.





©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved