Μαριάντα Πιερίδη: «Είπαν ότι είμαι σατανίστρια και ότι ασχολούμαι με τη μαύρη μαγεία!»
Showbiz

Μαριάντα Πιερίδη: «Είπαν ότι είμαι σατανίστρια και ότι ασχολούμαι με τη μαύρη μαγεία!»

Η Μαριάντα Πιερίδη λίγο μόλις καιρό μετά την γέννηση του μωρού της μιλά και απαντά σε όσους την χαρακτήρισαν... σατανίστρια έπειτα από τις δηλώσεις της ότι ήθελε να βάψει το παιδικό δωμάτιο σε μαύρο χρώμα.

«Μου στέλνανε μηνύματα ότι είμαι σατανίστρια και κάνω μαύρη μαγεία!» είπε στην εκπομπή «Ελένη» η τραγουδίστρια, η οποία ωστόσο παρά τα σχόλια, έβαλε αρκετά ροκ στοιχεία στο δωμάτιο.
Πως είναι η ζωή της μετά τον ερχομό του παιδιού; «Έχω πολύ καλή βοήθεια. Είναι εδώ η μητέρα και οι φίλες μου. Ο διατροφολόγος μου είναι άξιος συμπαραστάτης, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει "μην τρως το ένα, μην τρως το άλλο"». Άλλωστε ο γιος της, είναι όπως λέει «ένα πολύ ήσυχο και ήρεμο μωρό. Του αρέσει πάρα πολύ η μουσική. Ηρεμεί με αυτήν».
Όσο για τη στιγμή που την έπιασαν οι πόνοι, είπε: «Γέννησα με καισαρική αλλά υπήρχε λόγος. Με το που βγήκε το μωράκι, έκλαψε, τον άκουσα, δεν μπορούσα να τον δω, αλλά μου τον έφερε πάνω μου ο γιατρός. Ήταν πάρα πολύ συγκινητική στιγμή. Μόλις μου τον φέρανε, με πήραν τα ζουμιά. Είχα ενοχλήσεις αργά το βράδυ και έπαιρνα συνέχεια τον γιατρό μου, λέγοντας του δεν μπορώ θα σκάσω. Μετά από καμιά ώρα τον ξαναπαίρνω, μετά από κάνα 2ωρο το ίδιο, στο τέλος πήγαμε στο νοσοκομείο, και όντως είχαν ξεκινήσει συσπάσεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved