Ιζαμπέλα Φουστάνου: «Ο πατέρας μου δεν θέλει το εγγόνι του να τον πει “παππού”»
Showbiz

Ιζαμπέλα Φουστάνου: «Ο πατέρας μου δεν θέλει το εγγόνι του να τον πει “παππού”»

H Ιζαμπέλα Φουστάνου, κόρη του γνωστού πλαστικού χειρουργού Αντρέα Φουστάνου έχει μπει ήδη στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.


Εδώ και τέσσερα χρόνια αποφάσισε να ασχοληθεί με τους γάμους και την διοργάνωσή τους. «Ψάχνοντας να βρω κάτι ιδιαίτερο για μπομπονιέρα, ανακάλυψα στο Μιλάνο τη συγκεκριμένη εταιρεία, με την οποία συνεργάζομαι και φέρνω όλη αυτή την ποικιλία από κουφέτα διαφορετικών γεύσεων και χρωμάτων. Βέβαια, η κρίση απαιτεί γρήγορες αποφάσεις και έξυπνες επιλογές και γι' αυτό τον λόγο μετακόμισα από το μαγαζί που διατηρούσα και αποφάσισα να συμπράξω με ένα από τα μεγαλύτερα κοσμηματοπωλεία σε Αθήνα και Κηφισιά, όπου μπορεί να βρει κάποιος όλη τη συλλογή μου» τόνισε στο Secret.
«Η δουλειά του πατέρα μου δεν είναι επιχείρηση. Εκτός από το ότι απαιτεί πολύ διάβασμα, κάτι που εγώ δεν θα μπορούσα να κάνω, θέλει να έχεις και ταλέντο. Επειτα, δεν είναι από τους ανθρώπους που πιέζουν και κατευθύνουν τους άλλους. Το μόνο που έκανε και κάνει και τώρα, όχι μόνο σε μένα, αλλά και στην Ανδριάνα, είναι ότι μας βάζει στο χειρουργείο να τον παρακολουθούμε, για να μας βλέπει, επειδή λόγω φόρτου εργασίας δεν έχει χρόνο. Μπορεί να ακουστεί περίεργο, αλλά είναι σαν να βλέπω κάποιον να μαγειρεύει. Δεν μου κάνει καμία αίσθηση και το ίδιο αισθάνθηκα και την πρώτη φορά που μπήκα στο χειρουργείο σε επέμβαση, στην ηλικία των τεσσάρων ετών. Το ίδιο και η Ανδριάνα. Είναι πολύ άνετη μ' αυτό και η Νατάσα, όπως ήταν και η μητέρα μου. Για εμάς απλώς πάμε να δούμε τον μπαμπά μας».
Πώς αντέδρασε ο πατέρας της όταν του ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος και περιμένει αγοράκι; «Χάρηκε πάρα πολύ, αλλά το εκδήλωσε στην πορεία. Εγινε λίγο πιο προστατευτικός, αλλά τίποτα παραπάνω. Το μόνο του θέμα είναι μην τον αποκαλέσει το παιδί "παππού"».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved