Θοδωρής Μαραντίνης: «Οι «Onirama» είναι η δεύτερη οικογένεια μου!»
Showbiz

Θοδωρής Μαραντίνης: «Οι «Onirama» είναι η δεύτερη οικογένεια μου!»

Σε τι φάση είναι ο Θοδωρής Μαραντίνης αυτή την περίοδο;

«Αυτή την περίοδο είμαι σε αρκετά δημιουργική φάση. Καλλιτεχνικά με τους «Onirama» κάνουμε μια καινούργια αρχή ιδίως με την κυκλοφορία του νέου μας άλμπουμ με τίτλο «Μεθυσμένο Τατουάζ» και με πολλές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Και σε προσωπικό επίπεδο, βέβαια, μετά από μια περίοδο έντονης αυτοκριτικής, τα έχω βρει καλύτερα με τον εαυτό μου και μπορώ να πω ότι συνεχίζω με άλλη ενέργεια και διάθεση» τόνισε στο Hello.
- Τι είναι για εσάς οι «Onirama»;
«Είναι η δεύτερη οικογένεια μου! Είμαστε μαζί σχεδόν 13 χρόνια και έχουμε ζήσει δυνατές στιγμές χαράς και λύπης, έχουμε μοιραστεί πολλές προσωπικές μας ιστορίες, έχουμε δεθεί. Ξεκινήσαμε παιδιά και γίναμε άντρες. Οι «Onirama» θα είναι πάντα για μένα ένα πολύ ξεχωριστό κομμάτι της ζωής μου.»
- Αντιμετωπίσατε δυσκολίες στο ξεκίνημα σας;
«Όχι ιδιαίτερα. Υπήρχαν σίγουρα κάποιοι που δεν πίστευαν αυτό που πίστευα εγώ γι αυτό το γκρουπ. Δεν το έβαλα κάτω. Προχώρησα γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε.»
-Έχετε κάνει πολύ ιδιαίτερες μουσικές συνεργασίες. Με τι κριτήριο τις επιλέγετε;
«Μας αρέσει να παίζουμε με τη μουσική. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η μουσική συνοδεύεται από αυτό το ρήμα. Αυτό που παρουσιάσαμε όταν πρωτοβγήκαμε ήταν ανοιχτόμυαλο. Θέλουμε κάθε φορά να προσεγγίζουμε έναν καλλιτέχνη ανάλογα με τη διάθεση μας και με αυτό που σκεφτόμαστε. Δεν κοιτάμε τις ταμπέλες ροκ, ποπ, έντεχνο. Θέλουμε αυτό που κάνουμε να έχει ενδιαφέρον και να το ευχαριστιόμαστε.»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved