Θοδωρής Μαραντίνης: «Προσπαθώ να μην δίνω δικαιώματα για σχόλια για να μην πληγώνονται οι γύρω μου»
Showbiz

Θοδωρής Μαραντίνης: «Προσπαθώ να μην δίνω δικαιώματα για σχόλια για να μην πληγώνονται οι γύρω μου»

Πόσο δύσκολο είναι για ένα ζευγάρι να διατηρήσει τις ισορροπίες του μετά τον ερχομό ενός παιδιού;

«Μετά το πρώτο παιδί επικρατεί ένας πανικός στο σπίτι, ένα χάος! Είμαι σίγουρος ότι κάθε ζευγάρι το περνάει αυτό γιατί αλλάζουν τα πάντα γύρω από τις ισορροπίες και τις προτεραιότητες στη μεταξύ του σχέση. Μοιραία μπαίνει ένας τρίτος άνθρωπος ανάμεσα τους και αυτό είναι το πιο σημαντικό crash test για όλα τα ζευγάρια. Ήρθαμε κι εμείς με τη Σίσσυ αντιμέτωποι με αυτό το ζήτημα και καταφέραμε να αναπροσαρμόσουμε τη σχέση μας και να προχωρήσουμε πιο ενωμένοι από ποτέ γιατί είχαμε καλές βάσεις» τόνισε ο Θοδωρής Μαραντίνης στο Hello.
- Η δημοσιότητα θεωρείτε ότι κατά καιρούς έχει επηρεάσει αρνητικά το γάμο σας;
«Η δημοσιότητα είναι ένα κομμάτι αυτής της δουλειάς. Αρχικά για μένα ήταν ένα μεγάλο σοκ γιατί ήρθε απότομα στη ζωή μου. Το έχασα σε κάποιες στιγμές και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ με καθαρό μυαλό. Σε αυτήν τη φάση της ζωής μου με στήριξε και με βοήθησε πάρα πολύ η Σίσσυ. Σίγουρα η δημοσιότητα έχει κατά καιρούς δημιουργήσει κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις στην οικογένεια μου ή έχει δυσκολέψει κάποια πράγματα στη δουλειά μου. Πλέον δεν αγχώνομαι για όσα λέγονται και προσπαθώ να ρυθμίζω τις καταστάσεις έτσι ώστε να πηγαίνουν εκεί που θέλω τα πράγματα και όχι πουθενά αλλού».
-Σας ενόχλησαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κρίση στο γάμο σας;
«Έχουν γραφτεί διάφορα. Στην αρχή τα έπαιρνα όλα προσωπικά και μάλιστα έχω κινηθεί και δικαστικά για κάποια δημοσιεύματα. Το μόνο που ειλικρινά με αγχώνει σε αυτή την κατάσταση είναι το γεγονός ότι υπάρχουν παιδιά στη μέση και ειδικά ο μεγάλος μου γιος, ο Φίλιππος που πηγαίνει και σχολείο, μπορεί να ακούσει κάτι ή να μάθει κάτι από τους συμμαθητές του και να στεναχωρηθεί ή να πανικοβληθεί χωρίς λόγο. Το θεωρώ άνανδρο κάποιοι δημοσιογράφοι -μη επαγγελματίες- να επιδιώκουν με φανταστικά μέσα να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Προσπαθώ να μην δίνω δικαιώματα για σχόλια για να μην πληγώνονται οι γύρω μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved