Παναγιώτης Μπουγιούρης: Το ακραίο περιστατικό με θαυμάστρια
Showbiz

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Το ακραίο περιστατικό με θαυμάστρια

Ο ήρωας που υποδύεται στα Κλεμμένα όνειρα οργανώνει τη μία μηχανορραφία μετά την άλλη. Υπήρξαν στιγμές που αναγκάστηκε να το κάνει στην προσωπική του ζωή;

«Μακάρι να μπορούσα έστω και στο ελάχιστο να ήμουν ιντριγκαδόρος. Είμαι τόσο ευθύς που θα πω πάντα αυτό που αισθάνομαι. Ξέρω ότι στη ζωή μας πρέπει κάποιες φόρες να ελισσόμαστε, αλλά μου είναι πολύ δύσκολο να το κάνω. Ακόμη και στη δουλειά δηλαδή, που επιβάλλεται να κάνεις δημόσιες σχέσεις, ποτέ δεν κράτησα επαφές με κάποιον που μπορεί να μου εξασφάλιζε τον επόμενο ρόλο» τόνισε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης στο ΟΚ.
-Πόση αλήθεια κρύβουν τα δημοσιεύματα που σε θέλουν ζευγάρι με την Κύπρια δημοσιογράφο Στέλλα Στυλιανού;
«Δεν είναι κομψό να σχολιάζουμε ονόματα τρίτων, αλλά επειδή κατανοώ ότι θέλει; μία απάντηση, σου λέω ότι είμαι μόνος μου.»
-Σου λείπει μία σχέση;
«Είναι τόσος ο φόρτος εργασίας αυτή τη στιγμή που δεν καταλαβαίνω αν μου λείπει μία σχέση. Ίσως να μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση όταν καταφέρω να πάρω μια ανάσα και δω π πραγματικά χρειάζομαι στη ζωή μου. Είναι σαν να ρωτάς έναν μαραθωνοδρόμο στη μέση της διαδρομής, αν θα ήθελε να έχει δίπλα του έναν άνθρωπο για να τρέχουν μαζί.»
-Πόσο καιρό είσαι μόνος σου;
«Εδώ και κάποιους μήνες. Έχεις κάποια καλή νύφη να μου συστήσεις; (Γελάει.)»
-Δεν νομίζω ότι έχεις ανάγκη από προξενιά. Αλήθεια, σε έχει φέρει θαυμάστρια σου σε δύσκολη θέση;
«Υπάρχουν αρκετές που ζητούν επίμονα να τους δώσω το τηλέφωνο μου. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μία κοπέλα που επέμενε να της αποκαλύψω τον αριθμό του κινητού μου και επειδή το αρνήθηκα όσο πιο ευγενικά μπορούσα, ήρθε την επομένη στο καμαρίνι με μία συσκευή τηλεφώνου και μου είπε: «Αφού δεν μου δίνεις το τηλέφωνο αού, πάρε αυτό και θα σε παίρνω εγώ όταν θέλω να επικοινωνώ μαζί σου». Το βρήκα χαριτωμένο και σε καμία περίπτωση δεν θα το χαρακτήριζα ακραίο. Εκεί που πραγματικά ήρθα σε δύσκολη θέση ήταν όταν μία φορά που έβγαινα από το θέατρο, πήγα στο σημείο όπου είχα παρκάρει το αυτοκίνητο μου και βρήκα μία κοπέλα. Με το που ξεκλείδωσα, μπήκε στη θέση του συνοδηγού και δεν εννοούσε να κατέβει. «Δεν πάω πουθενά, θα φύγουμε μαζί» μου είπε και επειδή κατάλαβα ότι το εννοούσε, βγήκα έξω και γύρισα στο σπίτι μου με ταξί.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved