Πού χάθηκε η Ελίνα Κέφη; Επιστρέφει την τηλεόραση;
Showbiz

Πού χάθηκε η Ελίνα Κέφη; Επιστρέφει την τηλεόραση;

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της Ελίνας Κέφη ήταν το 2005 στον «Όμορφο κόσμο το πρωί» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Ράνια Θρασκιά.

Δυο χρόνια αργότερα αποφάσισε να εγκαταλείψει την τηλεόραση. «Ένιωθα την ανάγκη να σταματήσω να αποτοξινωθώ. Από το 1991 βρισκόμουν μπροστά στις κάμερες» δηλώνει στο Tvbox.
«Η πρώτη συνεργασία μου ήταν με τη Ρουλά Κορομηλά, που με αγκάλιασε ζεστά από την πρώτη στιγμή και μου έμαθε πολλά. Με στήριξε και με ανέδειξε. Είναι η μεγάλη αδυναμία μου. Την αγαπώ πολύ, τη σέβομαι, την εκτιμώ και την ευχαριστώ για όλα. Χάρηκα που επέστρεψε τηλεοπτικά. Τη βλέπω στο J2US και μου αρέσει πολύ. Δείχνει πολύ όμορφη και νιώθω πως είναι πολύ καλά. Η θέση της Ρούλας είναι στην τηλεόραση. Ο,τι κι αν κάνει, στέφεται με επιτυχία», λέει. Τώρα που η τηλεόραση βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης θα ήθελε να επιστρέψει ακόμα και πίσω από τις κάμερες. Ωστόσο δεν της έχει γίνει έμμονη ιδέα, αυτοσκοπός, στόχος της ζωής της. Θα έλεγε «ναι» σε οποιαδήποτε αξιοπρεπή εργασία, αλλά δεν σκέφτηκε ποτέ να ξενιτευτεί όπως ο αδελφός της, που έφυγε στη Γερμανία. Οσον αφορά τα προσωπικά της, δηλώνει πως θα ήθελε πολύ να αποκτήσει παιδιά. «Προς το παρόν, χαίρομαι τα τρία ανιψάκια μου, παιδιά του αδερφού μου». Αυτό που δεν έχει αλλάξει στη ζωή της είναι η φιλία της με τη Ράνια Θρασκιά: «Με τη Ράνια δεν βρισκόμαστε συχνά, αλλά αγαπιόμαστε πολύ. Και, βέβαια, η ψήφος μου "δαγκωτή" σε εκείνη. Δεν είναι... αηδόνι, αλλά για μένα είναι η καλύτερη. Κατά τα άλλα, συνεχίζω να τρώω πολύ και να μην παχαίνω, να διαβάζω πολύ και να σκέφτομαι σοβαρά πόσο πολύ θα ήθελα να ξέρω να παίζω πιάνο. Γαλλικά ξέρω!», απαντά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved