Κοντογεώργη: «Έχω μάθει να μην καταναλώνω. Ζω με όσα μπορεί μου προσφέρει βιοποριστικά η δουλειά»
Showbiz

Κοντογεώργη: «Έχω μάθει να μην καταναλώνω. Ζω με όσα μπορεί μου προσφέρει βιοποριστικά η δουλειά»

Έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες η Νάντια Κοντογεώργη;

«Φυσικά. Είναι δύσκολο το επάγγελμα του ηθοποιού. Κάθε δύο-τρεις μήνες πρέπει να είσαι σε αναζήτηση δουλειάς. Βέβαια στην Ελλάδα πλέον αυτό ισχύει για όλα τα επαγγέλματα, αλλά για εμάς που το ζούμε από τα 20 δεν είναι εύκολο. Είναι ψυχοφθόρο να πρέπει συνέχεια να διεκδικείς το χώρο σου, αλλά είναι και εξελικτικό» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Υπήρξαν στιγμές που δεν μπορούσες να διεκδικήσεις το χώρο σου;
«Υπήρξαν στιγμές που οι συνθήκες δεν το ευνοούσαν. Έπρεπε όμως να τον διεκδικήσω. Έτρεχα σε ακροάσεις.»
-Ήταν επώδυνο αυτό;
«Πάντα. Ανεβαίνει η αδρεναλίνη, αγχώνεσαι. Θέλεις να δείξεις στον άλλο ότι μπορεί να είσαι ο ιδανικός για αυτό που ψάχνει. Ποτέ δεν ξέρεις τι ψάχνει, οπότε μετά μπαίνεις στη διαδικασία να πεις «Μήπως καλύτερα να είμαι ο εαυτός μου;» Πάντα είναι ψυχοφθόρα η ακρόαση. Έρχεσαι απέναντι από τον εαυτό σου. Δεν θα κάναμε αυτό το επάγγελμα αν δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε αυτό το κομμάτι».
-Βίωσες ανταγωνισμό στη δουλειά;
«Ποτέ. Είμαστε μια γενιά που δεν ασχολείται μ' αυτό. Αισθανόμαστε τη δυσκολία των συνθηκών και έχουμε περισσότερη ομαδικότητα και συλλογικότητα, γιατί θέλουμε να γεννηθεί το καινούργιο. Έχουμε τη λαχτάρα και νομίζω ότι οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές δεν χωράνε.
-Έβγαλες χρήματα από το θέατρο;
«Όχι. Από το θέατρο δεν έχει κάνει κανείς μας περιουσία. Έχω μάθει να μην καταναλώνω και να ζω με όσα μπορεί να μου προσφέρει βιοποριστικά η δουλειά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved