Η Άσπα Τσίνα γράφει στο facebook και προκαλεί ερωτηματικά!
Showbiz

Η Άσπα Τσίνα γράφει στο facebook και προκαλεί ερωτηματικά!

Πολλά ερωτηματικά προκάλεσε το μήνυμα που έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook, η Άσπα Τσίνα.

Η τραγουδίστρια αναφέρεται σε κάτι που έχει λάβει τέλος χωρίς όμως να δίνει παραπάνω στοιχεία αν πρόκειται για την προσωπική της ζωή ή για κάτι άλλο! Διαβάστε τι έγραψε:
«Λένε πολλοί: πίστευε και μη ερεύνα... Για να μην βρεθείς αντιμέτωπος ποτέ με την αλήθεια; Για να μην πονέσεις ;Ή μήπως για να συνεχίσεις να επιτρέπεις στους άλλους να σ' εκμεταλλεύονται και να σε περιγελούν λες και τους χρωστάς τίποτα;
ευτυχώς η τύχη σου λειτουργεί ακόμα... Κι έτσι έρχεται η στιγμή που συμπίπτει χρονικά με την άστοχη αμετροεπή κι αλαζονική συμπεριφορά του άλλου και...ουπς! Ξυπνάς. Αν και κάπως απότομα... Οι μάσκες πέφτουν κι οι μασκαράδες που περνιούνται πολλά χρόνια για ξύπνιοι (πατώντας στο συναίσθημά σου και εκμεταλλευόμενοι την δοτικότητα σου) μπαίνουν στη θέση τους: εκεί που τους αρμόζει, εκεί που τους αξίζει δλδ με γνώμονα τα αντικειμενικά κριτήρια και όχι υποκειμενικές διαπιστώσεις».
«Κάπως έτσι τελειώνουν κάτι ιστορίες "αγάπης" που αποδεικνύουν περίτρανα πως ο,τι σου φαίνεται να λάμπει, δεν είναι απαραίτητα χρυσός. Κάπως έτσι καλείσαι να ανακαλύψεις την πραγματικά φωτεινή πλευρά της ζωής, περνώντας από όλα τα στάδια της θλίψης και του πόνου γιατί έτσι γίνεται πάντα, όσο δυνατός κι αν είσαι.
κι αν η κατάσταση φαντάζει τραγωδία στα μάτια σου αρχικά, σιγά σιγά συνειδητοποιώντας τι σου συνέβη ακριβώς, επαναπροσδιορίζεις τη ζωή σου με όρους υγείας αφήνοντας τους "άρρωστους πίσω. Γιατί, όπως μου έλεγε πάντα μια πολύ καλή μου φίλη, πρέπει να καταλαβαίνουμε τι πραγματικά αξίζουμε ο καθένας».
«Κάλλιο αργά παρά ποτέ... Ο νοών νοείτω...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved