Δύσκολες ώρες για τον Βαρδή! Μαραγκόζη: Μου μιλούσε με δυσκολία!
Showbiz

Δύσκολες ώρες για τον Βαρδή! Μαραγκόζη: Μου μιλούσε με δυσκολία!

Ο ταλαντούχος συνθέτης αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και το τελευταίο διάστημα περνάει τη σκληρότερη δοκιμασία, καθώς είναι μεν σε θέση να, κατανοεί τι συμβαίνει γύρω του, αλλά δεν περπατά, αφού ή δεξιά πλευρά του έχει παραλύσει.

Κοντά του έχει καλούς φίλους που τον στηρίζουν αλλά και την αμέριστη φροντίδα του γιου του, Γιάννη Βαρδή, ο οποίος δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του.

Ένας από τους αγαπημένους του Αντώνη Βαρδή που βρίσκονται κοντά του είναι και ο ετεροθαλής αδερφός του, Χρήστος Δείξιμος, ο οποίος προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για εκείνον. Η σχέση τους ήταν πάντα πολύ καλή. Μεγάλωσαν μαζί, ενώ ο Αντώνης προστάτευε πάντα τον Χρήστο. «Μου είναι πολύ δύσκολο να μιλάω για τον αδερφό μου σήμερα... Περνάει έναν Γολγοθά τον τελευταίο χρόνο. Με τον Αντώνη μεγαλώσαμε μαζί και για μένα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα, γιατί τον είχα δίπλα μου. Με μεγάλωσε κυριολεκτικά και του οφείλω αυτό που είμαι σήμερα. Ίσως ακούγεται υπερβολικό, αλλά για μένα είναι ο θεός μου», δήλωσε στο Secret. Όπως ο ίδιος υποστηρίζει, όταν έμαθε το πρόβλημα υγείας του αδερφού του, σοκαρίστηκε. «Ήταν σαν να συνέβαινε σε μένα. Σίγουρα είναι κάτι που δεν ορίζει ο άνθρωπος... Προσευχόμαστε όλοι για εκείνον και τη ζωή του», τονίζει. Στο πλευρό του Αντώνη Βαρδή βρίσκεται και η πρώην σύζυγος του Χριστίνα Μαραγκόζη. Παρόλο που οι σχέσεις τους μετά το διαζύγιο ήταν τυπικές, η τραγουδίστρια στεναχωρήθηκε πολύ όταν έμαθε για το πρόβλημα της υγειάς του. Η ίδια αποκάλυψε στο Secret: «Μίλησα μαζί του τηλεφωνικά. Πώς να είναι; Δεν ήταν καλά, με δυσκολία μιλούσε. Δεν μπορούσε... Εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα. Να καταφέρει να ξεπεράσει κι αυτό το πρόβλημα., γιατί έχει να δώσει πολλά ακόμη στο τραγούδι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved