Απίστευτο ξεκατίνιασμα στο twitter… Tι διάβασαν τα ματάκια μας!
Showbiz

Απίστευτο ξεκατίνιασμα στο twitter… Tι διάβασαν τα ματάκια μας!

Τα έχωσε σε γνωστή τραγουδίστρια μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter!


Ο Charlie Sheen γιόρτασε τα γενέθλια της αρραβωνιαστικιάς του Brett Rossi στο εστιατόριο Giorgio Baldi της California. Εκεί βρισκόταν και η Rihanna και της ζήτησε να έρθει στο τραπέζι τους μιας και η αγαπημένη του την θαυμάζει.

Η τραγουδίστρια αρνήθηκε να πάει λέγοντας ότι υπήρχαν πάρα πολλοί φωτορεπόρτερ. Ο ηθοποιός ανέφερε το εν λόγω συμβάν στο Twitter: «Μας άφησες τις καλύτερες Bday εντυπώσεις ή μάλλον δεν είμαστε τόσο cool ώστε να αξίζουμε έναν χαιρετισμό από την Princess (ή μήπως να έλεγα της ηλίθιας;)». Και δεν έμεινε εκεί, συνέχισε σχολιάζοντας: «Αχ Rihanna, το Halloween αργεί ακόμη, όμως είναι πολύ ωραίο να δοκιμάζεις τις στολές σου δημοσίως».
Και έπειτα έγραψε: «Να λέμε την αλήθεια, ήταν μεγάλη μου χαρά που δεν σε γνώρισα. Σαφώς δεν έχουμε τίποτα κοινό και θα έπρεπε να έδειχνες λίγο σεβασμό σε εκείνους που έχουν περάσει πριν από εσένα. Φαντάζομαι χρειαζόσουν αυτά τα πολύτιμα 84 δευτερόλεπτα να τοποθετήσεις αυτή την κακή περούκα πριν φύγεις από το εστιατόριο. Και άκου μια συμβουλή από έναν βετεράνο, αν δεν θες να ενοχλείσαι απλά μην βγαίνεις από το σπίτι σου. Και αν αυτό το 'Prison of Fame', είναι ανησυχητικό και δύσκολο για σένα, τότε παραιτήσου μικρή»!


Η Rihanna φυσικά και του απάντησε χαρακτηρίζοντάς τον γριά βασίλισσα, που φοράει πάνες! Ο Charlie κατέληξε ζητώντας της να κάνει στην «Καλή Βασίλισσα» μια χάρη και να παρευρεθεί στα υπόγεια του παλατιού, όπου εκεί υπάρχουν φίδια και ποντίκια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved