Άννα Μπουσδούκου: «Θεωρώ το παιχνίδι της «κλειδαρό-τρυπας» παρωχημένο»
Showbiz

Άννα Μπουσδούκου: «Θεωρώ το παιχνίδι της «κλειδαρό-τρυπας» παρωχημένο»

Για τον ρόλο της εξωτερικής εμφάνισης σε μια ενημερωτική εκπομπή, πόσο η αναγνωρισιμότητα επηρεάζει τη ζωή της αλλά και για τις πρόσφατες φωτογραφίες με τον σύντροφο της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Άννα Μπουσδούκου.


Δίκοπο μαχαίρι η ωραία εξωτερική εμφά¬νιση για μια παρουσιάστρια ενημερωτικής εκπομπής;
«Εξαρτάται με τι είσαι ερωτευμένος! Με τη δουλειά σου ή με τον εαυτό σου; Ανάλογα με το πώς θα χειριστείς ο ίδιος την ισορροπία, θα σε αντιμετωπίσουν και οι υπόλοιποι»
Το γεγονός ότι είστε πλέον αναγνωρίσιμη πόσο επηρεάζει τη ζωή και το χαρακτήρα σας;
«Καθόλου δεν επηρεάζει τη ζωή μου και προφανώς δεν επηρεάζει και το χαρακτήρα μου. Κάνω μια δουλειά που τυγχάνει να εμπεριέχει αυτό το κομμάτι και ως εκεί!»
Έχετε μάθει να παίζετε το παιχνίδι της δημοσιότητας ή κινείστε αυθόρμητα; (Αναφέρομαι σε πρόσφατες φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα που σας δείχνουν μαζί με το σύντροφο σας...). Σας ενοχλεί όλο αυτό που συμβαίνει; «Θεωρώ το παιχνίδι της «κλειδαρό-τρυπας» παρωχημένο. Δεν έχω θέσει ως αυτοσκοπό την προβολή της προσωπικής μου ζωής, αντιθέτως, θέλω να τη ζήσω και να την προστατεύσω -ακριβώς επειδή είναι προσωπική και όχι δημόσια. Από κει και πέρα, όσοι ασχολούνται αποκλειστικά με αυτό το κομμάτι... θα πρέπει να πάρουν είδηση ότι έχουμε περάσει σε άλλη εποχή», καταλήγει μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved