Άρης Πλασκασοβίτης: «Κάποιοι συνεχίζουν να με κοροϊδεύουν όταν τους συναντάω στην Κέρκυρα»
Showbiz

Άρης Πλασκασοβίτης: «Κάποιοι συνεχίζουν να με κοροϊδεύουν όταν τους συναντάω στην Κέρκυρα»

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ο Άρης Πλασκασοβίτης παραδέχτηκε ότι νευρίασε πολύ όταν μετά την εμφάνιση του ως Μπιγιονσέ κάποιοι έγραψαν ότι είναι ομοφυλόφιλος.

«Αυτά τα σχόλια με ενόχλησαν γιατί στενοχώρησαν τους δικούς μου. Εκεί λοιπόν νευρίασα, δεν στενοχωρήθηκα. Έχει διαφορά. Δεν θα μπω καν στη διαδικασία να πάρω σοβαρά τα νεαντερταλιστικά σχόλια ορισμένων που πιστεύουν ότι κάποιος είναι ομοφυλόφιλος επειδή χορεύει πάνω σε τακούνια. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι το 2014 μπορεί να κοροϊδεύουν κάποιον επειδή είναι γκέι, παρόλο που όταν ήμουν παιδί έβριζα τους ομοφυλόφιλους. Ήμουν και εγώ ένας χαζοεπαρχιώτης, που αισθανόμουν αηδία και μόνο στο άκουσμα ότι κάποιος είναι ομοφυλόφιλος. Έχω υπάρξει από εκείνους τους τύπους που έβλεπαν έναν γκέι να περπατάει στον δρόμο και τον κορόιδευαν. Ήταν η αντίδραση ενός παιδιού που δέχτηκε βία όταν ήταν μικρός και θεώρησε ότι ο μόνος τρόπος για να μην το ξαναπάθει ήταν να κοροϊδεύει και εκείνος με τη σειρά του τους άλλους. Όταν υποδύθηκα τον Angel στο Rent .Κα κατάλαβα πόσο ταλαιπωρημένοι είναι οι γκέι, αισθάνθηκα τρομερές τύψεις .Έκλαιγα κάθε βράδυ» τόνισε στο ΟΚ.
-Σου ζήτησε «συγγνώμη» κάποιος από τους συμμαθητές σου για τον τρόπο που σου συμπεριφέρθηκαν;
«Όχι. Κάποιοι συνεχίζουν να με κοροϊδεύουν όταν τους συναντάω στην Κέρκυρα. Αλλά τώρα πια δεν με νοιάζει. Συνάντησα πρόσφατα κάποιον στον δρόμο και με ρώτησε: «Τι κάνεις, Άρη; Είσαι καλά;». «Μα χαρά! Εσύ εδώ; Συνεχίζεις τη δουλειά του πατέρα σου;» του απάντησα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν κατάφερε να κάνει τίποτα περισσότερο στη ζωή του. Δεν φταίνε τα παιδιά που συμπεριφέρονται έτσι. Οι γονείς έχουν όλη την ευθύνη.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved