Σταμάτης Κόκοτας: «Κάποτε η Ζακλίν Κένεντι με παρακαλούσε να γράψει για τη ζωή μου»
Showbiz

Σταμάτης Κόκοτας: «Κάποτε η Ζακλίν Κένεντι με παρακαλούσε να γράψει για τη ζωή μου»

Ο Σταμάτης Κόκοτας κάποτε συναναστρεφόταν μερικούς από τους ισχυρότερους ανθρώπους του πλανήτη.

Ο ίδιος, σε μία συνέντευξη εξομολόγηση, μιλάει για την επιθυμία της αξέχαστης και πανέμορφης Ζακλίν Κένεντι να γράψει την βιογραφία του, για το πιο δυνατό σημείο της εξωτερικής του εμφάνισης αλλά και για τα κακώς κείμενα της πολιτικής αλλά και της καθημερινότητας των Ελλήνων. Στην ερώτηση αν έχει σκεφτεί ποτέ να γράψει την αυτοβιογραφία του, ο μεγάλος τραγουδιστής αποκαλύπτει στη real: «Κάποτε η Ζακλίν Κένεντι, η οποία είχε έναν εκδοτικό οίκο στη Νέα Υόρκη, με παρακαλούσε να γράψει για τη ζωή μου. Της άρεσαν οι ιστορίες που έλεγα. Αλλά δεν την άφησα... Τη Τζάκι τη γνώρισα από τον Ωνάση και είκοσι από τις τριάντα ημέρες του μήνα ήμασταν όλοι μαζί, στη Γλυφάδα ή στον Σκορπιό».

Πείτε μου κάτι επάνω σας το οποίο έσπαγε τα νεύρα των γυναικών που γνωρίσατε.
«Το χαμόγελό μου. Ήταν η απάντησή μου σε οποιαδήποτε κατάσταση. Η συζήτηση τέλειωνε εκεί. Έσκαγα ένα χαμόγελο και έφευγα».

Ποιο είναι το... μυστικό που κάνει τα εθνικά μας ελαττώματα ανθεκτικά στον χρόνο;

«Πιστεύω απόλυτα στην εξυπνάδα και την ευστροφία του Έλληνα που κρατάει σήμερα την Ελλάδα στα πόδια της. Του Έλληνα που κατάλαβε, έστω και με τον τρόπο τον δύσκολο, ότι ζούσε σε μια επιπόλαιη ευημερία. Κι ότι η ζωή του ήταν όλο λόγια κι από έργα τίποτα. Τώρα πια βαδίζουμε σε μία γραμμή όπου δεν είναι δυνατόν να κάνουμε λάθη. Και ελπίζω στα καλύτερα».

Πόσο είναι το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί για την κατάσταση την οποία βιώνουμε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα;

«Οι ιθύνοντες έχουνε το μεγαλύτερο βάρος. Αυτοί που μας λένε ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή».

Γιατί έχει συνδεθεί μέσα στις εποχές ο λόγος των πολιτικών με το ψέμα;

«Στο «ευαγγέλιο» της πολιτικής, πρώτος νόμος είναι το ψέμα. Είναι υποχρεωμένοι να πουν ψέματα επειδή είναι δύσκολο να πούνε αλήθειες. Τα ψέματα δεν χρειάζεται να τα υποστηρίξεις με τις πράξεις σου –τα είπες και έφυγαν, πέταξαν, λόγια του αέρα. Ενώ η αλήθεια είναι κουραστική διότι πρέπει να την αποδείξεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved