Κατρανίδης-Παπά: Μαζί στη σκηνή και μετά το Πάσχα
Showbiz

Κατρανίδης-Παπά: Μαζί στη σκηνή και μετά το Πάσχα

Kλέβουν την τηλεοπτική αλλά και την θεατρική παράσταση. Ο Δάνης Κατρανίδης με τη τηλεοπική του κόρη...συνεχίζουν και μετά το Πάσχα τις παραστάσεις του έργου «Το Παιχνίδι της Μοναξιάς» του Ουίλλιαμ Γκίμπσον.

Το έργο θα συνεχιστεί από Τετάρτη 7 Απριλίου, λόγω της πολύ μεγάλης ανταπόκρισης του θεατρόφιλου κοινού. Η σκηνοθεσία και η απόδοση είναι του Δάνη Κατρανίδη . Όσο η μοναξιά υπάρχει στην ζωή των ανθρώπων θα συνεχίζει να παίζει το παιχνίδι της μαζί τους! Ένα παιχνίδι διαχρονικό με αβέβαιη κάθε φορά κατάληξη! Ο Τζέρι και η Γκίτελ, δυο μοναχικά άτομα σε μια μεγαλούπολη, μπαίνουν σε αυτό το παιχνίδι. Στόχος τους να ανακαλύψουν ο ένας στο βλέμμα του άλλου πως δεν είναι μόνοι! Θα το καταφέρουν; Τι τους φέρνει κοντά; Ο έρωτας ή οι ταυτόσημες ανάγκες τους; Κι αν οι ανάγκες διαφοροποιηθούν; Θα συνεχίσουν να είναι μαζί;
Μήπως το παιχνίδι της μοναξιάς είναι ταυτόχρονα και ένα παιχνίδι αυτογνωσίας; Ερωτήματα καταιγιστικά και πάντα επίκαιρα που βρίσκουν απαντήσεις στην σκηνή του θεάτρου ΖΙΝΑ. Κάθε απάντηση όμως γεννά κι ένα καινούριο ερώτημα! Το τέλος του θεατρικού έργου του Ουίλλιαμ Γκίμπσον είναι ταυτόχρονα η αρχή του προσωπικού έργου κάθε θεατή! Και σε αυτό ακριβώς συνίσταται η αρυτίδωτη γοητεία του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved