Dinamiss: «Πιστεύουμε ότι ένα τέτοιο ντουέτο λείπει από την ελληνική μουσική πραγματικότητα»
Showbiz

Dinamiss: «Πιστεύουμε ότι ένα τέτοιο ντουέτο λείπει από την ελληνική μουσική πραγματικότητα»

Η Μαρία και η Ελένη Ντίνα μιλούν για τις πρώτες εμπειρίες τους στον χώρο του επαγγελματικού τραγουδιού και κάνουν σχέδια για το μέλλον.

Μέχρι τα οκτώ της χρόνια, εξηγεί η Μαρία, δεν είχαν ακούσει κανένα άλλο είδος μουσικής εκτός από τις κλασικές επιλογές της μητέρας τους. «Όταν μεγαλώσαμε λίγο, αρχίσαμε να ακούμε κρυφά ξένη ποπ μουσική. Ειδικά όταν έλειπε η μαμά. Λόγω επαγγέλματος έφευγε πολύ συχνά για δουλειές σε διάφορα μέρη του κόσμου και τις περισσότερες φορές μαζί με τον πατέρα μας. Ετσι μέναμε στο σπίτι με τη γιαγιά, την οποία κάναμε ό,τι θέλαμε. Αυτή μας μεγάλωσε. ∆υστυχώς δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Ξέραμε όμως ότι ήταν ώρα για ξεφάντωμα. Μια μέρα, ωστόσο, η μαμά μας τσάκωσε. ∆εν την ακούσαμε που μπήκε σπίτι. Άνοιξε ξαφνικά την πόρτα και είπε: "Επ, σας τσάκωσα. Τι κάνετε εσείς εδώ;"» τόνισαν στο Πρώτο Θέμα.
Σε ηλικία 20-something έχουν ήδη κυκλοφορήσει δύο τραγούδια, ένα σε συνεργασία με τον Νίκο Βουρλιώτη και πρόσφατα το «Απ' το μυαλό μου βγες», έχουν υπογράψει συμβόλαιο με την Cobalt Μusic, έχουν συμμετάσχει στο μιούζικαλ «Fame» που ανέβηκε στον «Ελληνικό Κόσμο» και πήραν το βάπτισμα του πυρός στην πίστα δίπλα στον Πάνο Κιάμο.
«Έχουμε δεχτεί πολλές φορές προτροπές να χωριστούμε, καθώς πολλοί πιστεύουν ότι μια σόλο καριέρα είναι πιο εύκολο να χτιστεί. Εμείς πιστεύουμε ότι ένα τέτοιο ντουέτο λείπει από την ελληνική μουσική πραγματικότητα. Πιστεύουμε σε μας», λέει η Μαρία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved