Άρης Πλασκασοβίτης: «Με τραυμάτισε το bullying και η κοροϊδία από τους συμμαθητές μου»
Showbiz

Άρης Πλασκασοβίτης: «Με τραυμάτισε το bullying και η κοροϊδία από τους συμμαθητές μου»

Για τα παιδικά του χρόνια στην Κέρκυρα, τι ήταν αυτό που τον τραυμάτισε στην παιδική του ηλικία αλλά και πώς τα ξαναβρήκε με τον εαυτό του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Άρης Πλασκασοβίτης.


Τα παιδικά σου χρόνια στην Κέρκυρα πώς ήταν; «Και ευχάριστα και δυσάρεστα. Ευχάριστα ως προς το ότι μεγάλωσα σε μια υπέροχη γειτονιά και έχω τις καλύτερες παιδικές αναμνήσεις. Δυσάρεστα ως προς το bullying που έχω πει πολλές φορές ότι δέχτηκα ως παιδί στο σχολείο»
Τι σε τραυμάτισε στην παιδική σου ηλικία; «Το bullying , η κοροϊδία από τους συμμαθητές μου που όμως εν τέλει με έκανε πολύ δυνατό, αποφασιστικό και σίγουρο για κάποια πράγματα. Πεισμώνω πάντα για το καλύτερο όσον αφορά εμένα και' τα θέλω μου»
Πώς ξαναβρήκες το βηματισμό στη ζωή σου; «Έκανα ψυχανάλυση σε ψυχολόγο και βήμα-βήμα καλυτέρευσε η διάθεση μου. Στην ουσία χρειάστηκα μια δεύτερη βοήθεια πέραν του εαυτού μου, γι' αυτό πήγα σε ειδικό»
Δεν ήταν άσχημο, όμως, αυτό; «Δεν είναι καθόλου κακό να επισκεπτόμαστε ψυχολόγο. Δεν είσαι άρρωστος όταν πας σε έναν ειδικό. Δεν πρέπει να είναι ταμπού κάτι τέτοιο. Μόνο καλύτερα μπορεί να σε κάνει», εξομολογείται στο περιοδικό You.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved