Μαριέττα Χρουσαλά: Πόσο κόστισε το φόρεμα που φόρεσε στον γάμο της Καμπούρη;
Showbiz

Μαριέττα Χρουσαλά: Πόσο κόστισε το φόρεμα που φόρεσε στον γάμο της Καμπούρη;

Είχε προβληματισμούς για τον ευρύτερο κύκλο του Λέοντα Πατίτσα η Μαριέττα Χρουσαλά;

«Όχι, ποτέ δεν μου πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό» τόνισε στο ΟΚ.
-Αισθάνθηκες ποτέ να χάνεις τον εαυτό σου με την καινούρια σου ζωή; Ποιες συνήθειες σου δεν άλλαξες;
«Μα αυτό που άλλαξε στη ζωή μου είναι ότι παντρεύτηκα και άρχισα να ασχολούμαι με ό,τι αφορά τις υποχρεώσεις του σπιτιού. Πριν ζούσα με τη μητέρα μου και τα διαχειριζόταν εκείνη. Πλέον πρέπει να φροντίζω τον σύζυγο μου και το παιδί μας, τη Μάργκω. Δεν υπήρξε άλλη αλλαγή. Όταν ο άνθρωπος έχει χτίσει μια προσωπικότητα και έναν χαρακτήρα με κάποιες βασικές αρχές από το σπίτι του, δεν παρασύρεται από τίποτα. Δεν μπορεί να σε αλλάξει κάτι».
-Όμως πλέον έχεις την οικονομική ευχέρεια να πραγματοποιείς πολλά περισσότερο που ενδεχομένως δεν μπορούσες παλαιότερα.
«Για πολλούς ανθρώπους μπορεί να φαίνεται έτσι, αλλά εγώ δεν το έχω σκεφτεί κατ' αυτόν τον τρόπο.»
-Δηλαδή, δεν αγοράζεις πιο συχνά ακριβά ρούχα;
«Όχι. Με έχετε δει άλλωστε και σε τόσες παπαράτσι φωτογραφίες. Για παράδειγμα, δεν νομίζω ότι στον γάμο της Δέσποινας Καμπούρη φορούσα το πιο ακριβό ρούχο. Δεν αγοράζω κάτι με βάση την αξία του, αλλά επειδή μου αρέσει. Το φόρεμα που φόρεσα στον γάμο της Δέσποινας κόστιζε , 74 ευρώ. Δεν είχα πρόβλημα να το βάλω, να φωτογραφηθώ και να αποκαλύψω και την τιμή του. Δεν με νοιάζει. Έχω ρούχα που τα έχω φορέσει ξανά και άλλα που δεν μου αρέσουν πια ή έχουν φύγει από τη μόδα.»
-Ασχολείσαι προσωπικά με τις δουλειές του σπιτιού;
«Όχι με όλες.»
-Έχεις παραδεχθεί ότι βαριέσαι το σιδέρωμα.
«Το σιδέρωμα όντως δεν με ενθουσιάζει. Μου αρέσει όμως η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική. Έχω πολλά βιβλία με συνταγές και μπορώ να περάσω πολύ χρόνο στην κουζίνα. Μαγειρεύουμε και μαζί με τη μικρή. Είναι ειδική να ρίχνω το αλεύρι παντού! (Γελάει.) Επίσης με τον Λέοντα μας αρέσει πολύ να ασχολούμαστε με την κηπουρική.»
-Να υποθέσω ότι ούτε με το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα τα πηγαίνεις καλά.
«Δεν έχω θέμα. Να σου πω την αλήθεια, μου αρέσει το σκούπισμα. Το καλοκαίρι στο χωριό στο σπίτι της μητέρας μου στη Μυτιλήνη μου αρέσει πάρα πολύ να ρίχνω νερά στην αυλή και να σκουπίζω.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved