Δέσποινα Καμπούρη: «Πάντα ονειρευόμουν να γίνω μαμά»
Showbiz

Δέσποινα Καμπούρη: «Πάντα ονειρευόμουν να γίνω μαμά»

Πώς καταφέρνει να διαχειριστεί τη δουλειά μαζί με το μεγάλωμα ενός παιδιού;

Ποιες είναι οι πιο δύσκολες στιγμές στην καθημερινότητά της με την κόρη της Έλενα και τι άλλαξε στη ζωή της ο πρόσφατος γάμος της με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη; Η Δέσποινα Καμπούρη απαντάει σε όλα...

Οι εργαζόμενες μαμάδες δίνουν στα παιδιά τους αυτό που χρειάζεται;

«Θεωρώ πως δεν θα μπορούσα να είμαι όλη την ημέρα σπίτι. Είναι φοβερά ψυχοφθόρο από κάποιο σημείο κι έπειτα. Ολες οι μαμάδες είναι και γυναίκες. Έχουν την ανάγκη να βγουν, να μιλήσουν, να πιούν έναν καφέ. Είναι φοβερό να αφιερώνεις όλη σου την καθημερινότητα, να είσαι κλεισμένη μέσα και να φροντίζεις τον σύζυγο, το σπίτι και το παιδί. Οπότε σίγουρα αυτές οι γυναίκες αξίζουν μεγαλύτερο χειροκρότημα από τις άλλες. Κατά τα άλλα, θεωρώ πως μια εργαζόμενη μαμά μπορεί άνετα να προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ένα παιδί και να είναι απολύτως επαρκής και καλή μαμά».

Tι είναι αυτό που έμαθες από την κόρη σου; Υπήρξε κάποια στιγμή που δεν μπόρεσες να διαχειριστείς δουλειά και παιδί;

«Φυσικά και υπάρχουν δύσκολες στιγμές. Ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα. Η Έλενα με έμαθε να αγαπώ με όλη μου την ψυχή χωρίς ανταλλάγματα, χωρίς να περιμένω να πάρω πίσω τίποτα. Οι πιο δύσκολες ημέρες ήταν όταν δούλευα στον ΣΚΑΪ. Το μωρό μου ήταν 2 μηνών και έπρεπε να το αποχωρίζομαι καθημερινά για πολλές ώρες την ημέρα».

Ήθελες πάντα να κάνεις παιδί;

«Από μικρή ονειρευόμουν να γίνω μαμά! Το ήθελα πολύ»!

Τι είναι αυτό που σε συγκινεί περισσότερο όσο βλέπεις την κόρη σου να μεγαλώνει;

«Όλα με συγκινούν! Έκλαιγα καθώς την έβλεπα να μπαίνει στην πισίνα με το μικροσκοπικό της μαγιό στο πρώτο μάθημα κολύμβησης. Έκλαιγα την πρώτη ημέρα που πήγαμε στον παιδικό σταθμό. Έκλαιγα την πρώτη φορά που πήγε στο σχολείο με το σχολικό... Στο μπαλέτο, στα γενέθλιά της, σε όλα... Νομίζω ότι δεν θα το ξεπεράσω ποτέ αυτό όσο ζω... Πάντα θα υπάρχει μία πρώτη φορά»!

Ο γάμος τελικά αλλάζει ουσιαστικά τη σχέση;

«Ίσως αλλάζει τις σχέσεις που δεν έχουν δοκιμαστεί. Εμείς είμαστε πολλά χρόνια μαζί, συζούμε σχεδόν από τις πρώτες ημέρες που ξεκίνησε η σχέση μας, αποκτήσαμε παιδί πριν παντρευτούμε, είμαστε οικογένεια. Δεν έχει αλλάξει τίποτα στα συναισθήματά μας. Μόνο στα χαρτιά».

Πηγή: real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved