Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Είμαι πολύ εγωίστρια»
Showbiz

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Είμαι πολύ εγωίστρια»

Γίνεσαι ειρωνική όταν χωρίζει η Ειρήνη Παπαδοπούλου;

«Όχι, καθόλου. Μπορεί να πέσω ακόμα και στα πατώματα για έναν έρωτα, αλλά δεν θα το μάθει ποτέ. Δεν δείχνω τα συ-ναισθήματα μου. Είμαι πολύ εγωίστρια, αν και όχι τόσο όσο ήμουν παλιότερα. Όσο μεγαλώνω και ωριμάζω, αντιλαμβάνομαι ότι σε μια σχέση πρέπει διαχειρίζεσαι τον εγωισμό σου, να γνωρίζεις πότε οφείλεις να κάνεις πίσω» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Ακόμα και κατά την πορεία της σχέσης δυσκολεύεσαι να δείξεις τα συναισθήματα σου;
«Δεν μου είναι εύκολο. Ίσως γι' αυτό κάνω και αυτήν τη δουλειά. Εκφράζομαι μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια. Ακόμα και όταν είμαι σε μια σχέση, υπάρχουν στιγμές που δυσκολεύομαι να πω όσα νιώθω και συνήθως καταφεύγω στη μουσική, επιλέγοντας να ακούσω τραγούδια που με εκφράζουν εκείνη τη στιγμή. Αν μπορούσε να τα ακούσει ο σύντροφος μου, θα καταλάβαινε ακριβώς το πώς νιώθω. Είμαι άνθρωπος της ουσίας. Δείχνω την αγάπη και το σεβασμό μου με πράξεις και όχι με λόγια και αυτήν τη στάση εκτιμώ γενικά και από τους άλλους γύρω μου. Αγαπώ την ειλικρίνεια, ακόμα κι όταν γίνεται οδυνηρή.»
-Μπορείς να την αντέξεις;
«Ναι. Πολλές φορές έχω πιάσει τον εαυτό μου να κάνει πίσω, γιατί κάτι ήταν σκληρό, αλλά αργότερα εκτίμησα την ει-λικρίνεια του άλλου, όσο και αν με πόνε-σε εκείνη τη στιγμή.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved