Γιώργος Ασημινάκης: Μιλά για τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης
Showbiz

Γιώργος Ασημινάκης: Μιλά για τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης

Ο Γιώργος Ασημινάκης μίλησε για τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης.


Ρούλα Κορομηλά: «Ευτυχώς που ήταν στην κριτική επιτροπή του J2US. Η Ρούλα συντόνιζε τους υπόλοιπους κριτές ώστε να μην υπάρχει τηλεοπτική "κοιλιά". Ήταν η μόνη που, λόγω πείρας, καταλάβαινε αμέσως τα νοήματα μου».
2. Ανδρέας Μικρούτσικος: «Για μένα είναι ο κορυφαίος παρουσιαστής. Ο μάγος της τηλεόρασης. Ήξερε να εκτινάσσει τα projects στα ύψη. Δεν φορούσε ποτέ ακουστικό και είχε μια απίστευτη αμεσότητα με τον τηλεθεατή. Βοηθούσε τους πάντες. Ακόμα και να μην ήξερες τη δουλειά, άμα σε συμπαθούσε, θα έδινε και το βρακί του. Ορισμένοι το εκμεταλλεύτηκαν».
3. Κωνσταντίνο Σπυροπούλου: «Δεν την είχα , φανταστεί σε αυτή τη θέση. Στην αρχή ήθελε δουλειά. Η Ελένη και η ομάδα της τη βοήθησαν πάρα πολύ. Η ίδια η Ελένη της έκανε μαθήματα για το πώς πρέπει να φερθεί μπροστά στο φακό. 'Έχει εξελιχθεί πάρα πολύ, αλλά έχει ακόμα δρόμο»
4. Πέτρος Κωοτόπουλος: «Αν δεν τον γνωρίσεις και σου μιλήσει, μπορεί να παρεξηγηθείς. Αργότερα θα καταλάβεις πως είναι έτσι το στυλ του. Θέλει ντομπροσύνη. Ούτε να τον γλύψεις ούτε και να το παίξεις μάγκας. Είναι βαρύς και δύσκολος άνθρωπος. Θέλει συγκεκριμένο τρόπο χειρισμού.»
Γιώργος Λιάγκας: ««Συνεργαστήκαμε για πρώτη φορά φέτος στο The Voice. Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος. Δεν το περίμενα πως είναι ένας τόσο καλός παρουσιαστής. Είναι εξαιρετικά έξυπνος, ετοιμόλογος και τα αρπάζει όλα στο φτερό. Ο κόσμος τον αγαπάει».
6. Κατερίνα Καινούργιου: «Η Κατερίνα έχει μια ανασφάλεια με την εικόνα της. Πάντα ανησυχεί μήπως δεν βγαίνει όμορφη. Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, διότι είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι και πολύ καλή σε αυτό που κάνει».
7. Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Είναι προσηλωμένος σε αυτό που κάνει και μου αρέσουν πάρα πολύ οι ατάκες του. Θέλει να βγει στην πρώτη γραμμή της παρουσίασης και πιστεύω ότι του αξίζει, διότι είναι έξυπνος. Απλά πρέπει να κάνει λίγο υπομονή»

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved