Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Απαντάει στο αν χώρισε ή όχι
Showbiz

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Απαντάει στο αν χώρισε ή όχι

Εδώ και έξι μήνες κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και ο Κωνσταντίνος Κοροξενίδης δεν είναι πια μαζί. Τι απαντά σε αυτό η θεατρολόγος;

«Δεν ισχύει. Αυτή η φημολογία ξεκίνησε όταν με είδαν στην Ελλάδα να διασκεδάζω με τους φίλους μου, κάτι που είχε κάνει πολλές φόρες στο παρελθόν ο Κωνσταντίνος, χωρίς ποτέ αυτό να κάνει εντύπωση σε κανέναν. Δυστυχώς, στη στενόμυαλη κοινωνία μας όταν μία γυναίκα βγει μόνη της έξω αυτό σημαίνει ότι χωρίζει, ενώ φαίνεται απολύτως φυσιολογικό όταν κάνει κάτι αντίστοιχο ένας άντρας. Στο ΟΚ! μίλησα πρώτη φορά και για τον γάμο μου και για τις εγκυμοσύνες μου. Έτσι λοιπόν, αν αποφασίσω να χωρίσω, θα είστε οι πρώτοι
-Περάσατε κρίση στον γάμο σας;
«Η μόνη κρίση που πέρασα ήταν προσωπική. Δεν έχει να κάνει με τον Κωνσταντίνο και τη σχέση μας. Πέρασα μία φάση υπαρξιακής αναζήτησης, όπου ήθελα να επαναπροσδιορίσω τι θέλω να κάνω στη ζωή μου. Αν ήταν άλλη στη θέση μου ενδεχομένως να μην άφηνε μία παραδεισένια ζωή στο Ντουμπάι για να επιστρέψει στην Ελλάδα της κρίσης. Αλλά ακολουθώ την καρδιά μου και όχι τη λογική.»
-Πάντως, κάποια δημοσιεύματα τον θέλουν να κάνει μόνος του διακοπές στη Μύκονο.
«Ο Κωνσταντίνος δεν είναι στη Μύκονο για διακοπές. Είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και έχει και ένα ποσοστό στο κλαμπ 4711 όπου εμφανίζεται ο Διονύσης Σχοινάς. Οπότε ο λόγος που μένει ακόμα εκεί, είναι καθαρά επαγγελματικός.»
-Δεν ζηλεύεις;
«Πριν γνωρίσω τον Κωνσταντίνο είχα μια σχέση με πολύ έντονες σκηνές ζηλοτυπίας και από τις δύο πλευρές και ορκίστηκα ότι ακόμα και τον Μπραντ Πιτ να έχω δίπλα μου, δεν πρόκειται να ξαναζηλέψω. Επειδή ήταν μια σχέση εξ αποστάσεως είχα φτάσει σε σημείο να πάρω αεροπλάνο από τη Νέα Υόρκη που βρισκόμουν και να πάω στο Λονδίνο, μόνο και μόνο για να τον κατασκοπεύσω. Αλλά κι εκείνος είχε κάνει την αντίστροφη διαδρομή πολλές φορές. Μάλιστα ένα Σαββατοκύριακο με κρατούσε κλειδωμένη στο σπίτι μου, γιατί έκανα το λάθος να του πω ότι είμαι καλεσμένη σε ένα πάρτι που θα ήταν και ένας πρώην μου. Άλλη μία φορά, πάλι, ο ίδιος άντρας μου είχε κάνει . Κανονικό κεφαλοκλείδωμα και δεν με άφηνε να σηκωθώ από το κρεβάτι, γιατί ήθελε να μην κάνω τίποτα μόνη μου. Ήθελε να τα κάνουμε όλα μαζί. Όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς αυτή η σχέση δεν είχε αίσια κατάληξη, οπότε από τότε υποσχέθηκα να μην αφήσω τον εαυτό μου να μπλεχτεί σε παρόμοιες καταστάσεις. Μέχρι στιγμής τα έχω καταφέρει. Ξέρω ότι δεν είμαι η Ζιζέλ, αλλά έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και ξέρω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά σε έναν άντρα. Δεν τον ζηλεύω λοιπόν τον Κωνσταντίνο. Αντιθέτως, χαίρομαι όταν ξέρω ότι περνάει καλά και κολακεύομαι όταν πετυχαίνω κάποια να τον κοιτάει, γιατί σκέφτομαι ότι είναι ένας ωραίος άντρας που θα μπορούσε να έχει όποια θέλει και επέλεξε εμένα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved