Μ. Παναγιωτοπούλου: «Αρρώστησα σοβαρά, αλλά ευτυχώς το πρόβλημα της υγείας μου ξεπεράστηκε»
Showbiz

Μ. Παναγιωτοπούλου: «Αρρώστησα σοβαρά, αλλά ευτυχώς το πρόβλημα της υγείας μου ξεπεράστηκε»

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και ποιοι ήταν εκείνοι που στάθηκαν στο πλευρό της, αφού δεν τον γνώρισε ούτε ο σύζυγο της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου.

«Αρρώστησα σοβαρά, αλλά ευτυχώς το πρόβλημα της υγείας μου ξεπεράστηκε. Αυτό που μπορείς να κρατήσεις είναι ότι την ανάγκη μου να επιστρέψω στην Ελλάδα και να αφήσω τη ζωή μου στο Ντουμπάι την εξέφρασε πρώτα το σώμα μου και μετά το μυαλό μου. Αυτό που μου είπε ο Γιώργος, όταν του εκμυστηρεύτηκα το πρόβλημά μου, ήταν "δεν υπάρχει περίπτωση να σε νικήσει αυτό που έπαθες". Και μου το είπε με τέτοια πειθώ που μου έδωσε τρομερή δύναμη», λέει στο Οκ και συνεχίζει:
Κινδύνευσες δηλαδή; «Υπήρχε περίπτωση το πρόβλημα της υγείας μου να έχει πολύ άσχημη κατάληξη. Όταν κάποιος έρχεται αντιμέτωπος με κάτι σοβαρό, μπορεί ή να τον πάρει από κάτω ή να διδαχθεί από αυτή την εμπειρία και να προχωρήσει. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί το ξεπέρασα και κυριολεκτικά και μεταφορικά και τώρα κοιτάω μπροστά. Σε ένα βιβλίο ανατολικής φιλοσοφίας είχα διαβάσει: «Δεν έχει σημασία αν τα γεγονότα της ζωής είναι ευχάριστα ή δυσάρεστα. Αυτό που έχει σημασία είναι η αντίδρασή μας».
Πόσο σε βοήθησε ο σύζυγός σου Κωνσταντίνος Κοροξενίδης να ξεπεράσεις το πρόβλημα σου; «Δεν γνώριζε κανένα μέλος της οικογένειάς μου για το πρόβλημα της υγείας μου. Ο Κωνσταντίνος το μαθαίνει τώρα μέσα από το ΟΚ!. Όσοι με γνωρίζουν καλά ξέρουν ότι είμαι ένας πολύ κοινωνικός άνθρωπος που δίνεται ολόψυχα στους φίλους του, αλλά ταυτόχρονα είμαι και πολύ κλειστή. Αν συμβεί κάτι συνταρακτικό στη ζωή μου, μπορεί να επιλέξω να το μοιραστώ μόνο με ένα πρόσωπο που θεωρώ ότι μπορεί να με βοηθήσει. Τη δεδομένη στιγμή το άτομο αυτό ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος είναι και γιατρός. Ήθελα ο Κωνσταντίνος να είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του και στα παιδιά μας και να μην τον φορτώσω με ένα επιπλέον πρόβλημα», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved