Μ. Παναγιωτοπούλου: «Οι αγαπημένες μου στιγμές προτιμώ να είναι χολιγουντιανές»
Showbiz

Μ. Παναγιωτοπούλου: «Οι αγαπημένες μου στιγμές προτιμώ να είναι χολιγουντιανές»

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου σε συνέντευξή της μίλησε για τους γιους της.

Σε ποιον μοιάζουν περισσότερο τα παιδιά;

«Θα απαντήσω με μία ατάκα που μου λέει ο Κωνσταντίνος: "Ο μεγάλος μας γιος μου μοιάζει εμφανισιακά και έχει τον δικό σου δύσκολο χαρακτήρα. Ο Αλέξανδρος είναι ίδιος εσύ φυσιογνωμικά και έχει τον καλό χαρακτήρα μου"».

Μετά τον πολυσυζητημένο γάμο σου στη Μύκονο, επέλεξες η βάφτιση του Αλέξανδρου να γίνει στη Ρώμη. Μάλιστα όπως γράφτηκε το πάρτι που ακολούθησε στη σουίτα Nijinsky του ξενοδοχείου De Russie κόστισε μια περιουσία.

«Δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς τι συμφωνία είχα κάνει με το ξενοδοχείο και αν ξόδεψα όντως το ποσό που ακούστηκε. Δεν δέχομαι τον όρο υπερβολή. Ο κάθε άνθρωπος επιλέγει πως θα ζήσει τις προσωπικές του στιγμές. Εγώ θέλω να μοιράζομαι θετική ενέργεια με τους φίλους μου και από το να ξοδεύω χρήματα μόνο για εμένα, προτιμώ να το κάνω για τους ανθρώπους που αγαπώ. Μάλιστα αυτό το καλοκαίρι που βρέθηκα στη Μύκονο, με σταματούσαν άγνωστοι στον δρόμο και μου έλεγαν: "Τι ωραία που είχαμε περάσει στον γάμο σου".'Έχουν περάσει επτά χρόνια από τότε και όμως τον θυμούνται ακόμα. Και αν τελικά ισχύει αυτό που λένε πως λίγο πριν πεθάνεις περνάνε από μπροστά σου οι αγαπημένες σου στιγμές προτιμώ να είναι χολιγουντιανές», δήλωσε στο περιοδικό «ΟΚ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved