Γιώργος Νταλάρας: Οι πληγές από τα παιδικά χρόνια και η ευλογία με τα εγγόνια του!
Showbiz

Γιώργος Νταλάρας: Οι πληγές από τα παιδικά χρόνια και η ευλογία με τα εγγόνια του!

Για πρώτη φορά, ο Γιώργος Νταλάρας, σε μία κατάθεση ψυχής μιλάει τόσο για τις πληγές που άνοιξαν όταν ήταν ακόμα μικρό παιδί ο ίδιος όσο και για την μεγάλη ευτυχία που βιώνει τώρα που η κόρη του Γεωργιάννα, του έχει χαρίσει εγγόνια.

Στην ερώτηση αν θα άλλαζε κάτι αν μπορούσε να κάνει rewind στον χρόνο, ο μεγάλος ερμηνευτής αποκαλύπτει στη real: «Μεγάλωσα μόνος μου και αποφάσιζα μόνος μου από παιδί. Και χάρηκα και πληγώθηκα βαθιά στη ζωή μου. Δεν νομίζω ότι θα άλλαζα πολλά πράγματα όμως. Ίσως τώρα που με ρωτάτε, το μόνο που θα έκανα θα ήταν να μην έπαιρνα τη ζωή μου, τη δουλειά μου, την ιδεολογία μου τόσο πολύ σοβαρά και αμετάκλητα. Αλλά, ξέρετε, δεν ήταν εύκολο να το κάνω. Για να το κάνεις αυτό, πρέπει να έχεις κάπου να πατήσεις όταν είσαι παιδί. Και εγώ -όπως σας είπα- μεγάλωσα μόνος μου».

Τι σημαίνει για σας το να έχετε αποκτήσει εγγόνια;

«Σαν συνέχεια αυτού που σας έλεγα πριν, είναι μεγάλη ευτυχία. Ευλογία».

Έχουν μείνει σημαντικά όνειρα ακόμα ανεκπλήρωτα;

«Ναι, πολύ σημαντικά. Δεν έχουν, όμως, να κάνουν με τη δουλειά μου που με αντάμειψε βαθιά, χάρη στους ανθρώπους. Έχουν να κάνουν με τις ιδέες μου, με τον τόπο μου. Περίμενα σαν πολίτης να πραγματοποιηθούν κάποια άλλα όνειρα. Δεν νομίζω ότι θα τα προλάβω να γίνουν πραγματικότητα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved