Γιάννης Στάνκολγου: «Ως παιδί ήμουν “καραγκιοζάκος”»
Showbiz

Γιάννης Στάνκολγου: «Ως παιδί ήμουν “καραγκιοζάκος”»

Ο Γιάννης Στάνκολγου σε συνέντευξή του μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και τις κατακτήσεις του που είχε ως παιδί.

Πώς ήσουν ως παιδί;

«Ήμουν "καραγκιοζάκος", μου άρεσε να μεταμορφώνομαι και να υποδύομαι ρόλους. Μα πιο πολύ απολάμβανα να μιμούμαι τους φίλους μου, κάτι που κάνω ακόμα!».

Πού μεγάλωσες;
«Στον Περισσό αλλά κατάγομαι από τον Έβρο. Ήμουν απροσάρμοστος από μικρός, γι'αλλού ξεκινούσα και αλλού κατέληγα... Ως παιδί λάτρευα να παίζω ποδόσφαιρο, μπάσκετ, να κάνω πολεμικές τέχνες και γενικότερα ό,τι έκαναν τα παιδιά της ηλικίας μου. Δεν μου άρεσε να διαβάζω πολύ, ήμουν μαθητής του 14-15, απλά ήμουν καλός στην αποστήθιση, αυτό με έσωνε!».

Οι γονείς σου ήταν αυστηροί;
«Οι γονείς μου εργάζονταν αρκετά και μου έδιναν πολλή ελευθερία ώστε να μπορώ να κάνω αυτά που θέλω και να βρίσκομαι στο δρόμο με φίλους... Γενικά τους έχω ταλαιπωρήσει αρκετά, αλλά είχαν κατανόηση και υπομονή μαζί μου όπως, άλλωστε, όλοι οι γονείς που αγαπούν τα παιδιά τους».

Ήσουν ο «ωραίος του σχολείου»;
«Κοίτα, έτσι όπως το λες όχι.. .Έχω φάει χυλόπιτες και μάλιστα στο Γυμνάσιο ζητούσα επίμονα από ένα κορίτσι να τα φτιάξουμε και της ζωγράφιζα μαχαιροπίρουνα, πιάτα και τέτοια και της έγραφα πάνω "θα τα φτιάξουμε"; Και εκείνη μου ζωγράφιζε χυλόπιτα! Άστα!».

Ο κόσμος όμως, γιατί έχει άλλη εικόνα για σένα, αυτήν του πιο σκληρού, του πιο απρόσιτου;
«Ναι, νομίζει ότι είμαι πολύ κακός, σκληρός και ότι ταλαιπωρώ τις γυναίκες επειδή έχω παίξει πολλούς τέτοιους ρόλους στη "10η Εντολή", κάτι που με ακολουθεί ακόμα και ο κόσμος με θυμάται έτσι».

Πηγή:YOU

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved