Παπασπηλιόπουλος: «Αν παίρνεις το βασικό και βρεθείς τρεις μήνες χωρίς δουλειά... την έβαψες!»
Showbiz

Παπασπηλιόπουλος: «Αν παίρνεις το βασικό και βρεθείς τρεις μήνες χωρίς δουλειά... την έβαψες!»

Για τις δουλειές που έχει κάνει εκτός χώρου και για το αν έχει περάσει περίοδος που δεν είχε χρήματα ούτε για τις βασικές του ανάγκες, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Έχεις εργαστεί ως σερβιτόρος... «Έχω δουλέψει ως σερβιτόρος τέσσερις φορές. Οι τρεις ήταν πριν ασχοληθώ με το θέατρο, όταν ήμουν ακόμη μαθητής. Η τέταρτη, όμως, ήταν αφού είχα παίξει στην τηλεόραση.. σε κάποια επεισόδια του «Κόκκινου κύκλου». Θυμάμαι ότι είχα τσακωθεί και έφυγα από μια δουλειά. Έπρεπε, λοιπόν, να εργαστώ για να ζήσω. Κάποιοι πελάτες τους οποίους σέρβιρα, μάλιστα, μου έκαναν πλάκα του στυλ «δεν πιστεύω να μας δηλητηριάσεις»!»
Υπήρχε περίοδος που δεν είχες χρήμα¬τα ούτε για να καλύψεις τις βασικές σου ανάγκες;
«Έχουν υπάρξει τέτοιες περίοδοι. Όπως και άλλες που δούλευα αποκλειστικά στο θέατρο και πάλι δεν είχα λεφτά. Αν παίρνεις το βασικό μισθό και βρεθείς τρεις μήνες χωρίς δουλειά... την έβαψες! Αυτό, όμως, είναι η καθημερινότητα για έναν ηθοποιό. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα παραπονεθούν, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ταλαιπωρηθεί πολύ. Υπάρχουν άνθρωποι πολύ πιο ταλαντούχοι από μένα που αντιμετώπισαν πολύ μεγαλύτερα προβλήματα. Είμαι ευγνώμων για όσα έχω ζήσει στη δουλειά», λέει στο περιοδικό Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved