Βίκυ Καγιά: «Συνειδητοποιώ καθημερινά ότι δεν είχα ποτέ πραγματικό σύντροφο»
Showbiz

Βίκυ Καγιά: «Συνειδητοποιώ καθημερινά ότι δεν είχα ποτέ πραγματικό σύντροφο»

Αυτή και αν είναι δήλωση από την Βίκυ Καγιά η οποία δείχνει να διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της. Το αποκαλύπτει η ίδια μιλώντας για τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και τη διαφορά που βλέπει στη ζωή της σε σχέση με το παρελθόν της.

Μιλώντας στο close up, η όμορφη Βίκυ αποκαλύπτει: «Είμαι σε μια πολύ όμορφη φάση στην προσωπική μου ζωή. Είναι πολύ σημαντικό να γυρίζεις στο σπίτι και να έχεις ουσιαστικό στήριγμα και έναν πραγματικό σύντροφο. Συνειδητοποιώ καθημερινά ότι δεν είχα ποτέ πραγματικό σύντροφο. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που ο άνδρας μου είναι ο σύντροφός μου και το στήριγμά μου. Ο Ηλίας είναι ένας πολύ σοβαρός επιχειρηματίας, πολύ γλυκός άνθρωπος, τρυφερός και πάνω απ' όλα άνδρας που θέλει να με φροντίζει για να είμαι καλά. Για μένα, αυτό ήταν πολύ καινούργιο, δεν το ήξερα πιο πριν, οπότε το απολαμβάνω καθημερινά και νιώθω πάρα πολύ τυχερή και πάρα πολύ χαρούμενη»!

Πλέον έχεις μετακομίσει στα νότια προάστια, στη Βούλα, ενώ χρόνια έμενες στο Ψυχικό. Πώς σου φαίνεται η νέα ζωή σου εκεί; Έχεις προσαρμοστεί;

«Ξέρεις, εγώ δεν έχω θέμα με τις αλλαγές. Μετακόμιζα πάντα από χώρα σε χώρα, από σπίτι σε σπίτι. Δεν τα θεωρώ αυτά ανασταλτικούς παράγοντες, όταν είναι να αλλάξω τη ζωή μου και να πάω παραπέρα. Είναι απλώς υλικά αγαθά. Άλλα είναι τα σημαντικά πράγματα για μένα, που σχετίζονται με την ψυχή, την καρδιά, την ένωση δύο ανθρώπων, την επικοινωνία, τον σεβασμό. Το σπίτι και η αλλαγή χώρας δεν είναι πράγματα που με φοβίζουν ή με πάνε πίσω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved