Αστέρια... στην κουζίνα
Ο σεφ Θοδωρής Αγγελασόπουλος μαζί με 77 επώνυμους από τον χώρο του θεάματος, των Τεχνών, της δημοσιογραφίας και της πολιτικής δημιούργησε ένα εκπληκτικό βιβλίο. Σ’ αυτό περιλαμβάνονται 69 πρωτότυπες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής από την ελληνική κουζίνα.
Ο σεφ Θοδωρής Αγγελασόπουλος, ο οποίος σε συνεργασία με 77 επώνυμους δημιούργησε την πολυτελή έκδοση «Γεύσεις Αστέρων», ένα εκπληκτικό βιβλίο που περιέχει πρωτότυπες συνταγές. Ανάμεσα στους επώνυμους, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Χρήστος Φερεντίνος, η Μιμή Ντενίση, η Δήμητρα Παπανδρέου αλλά και άλλοι, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν την ώρα που μαγείρευαν με τον σεφ. Αξίζει να σημειωθεί πως το ποσό αμοιβής του 32χρονου σεφ- συγγραφέα από το «Γεύσεις Αστέρων», που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μόλις ημέρες, θα προσφερθεί για την ενίσχυση του προγράμματος της WWF Ελλάς «Το μέλλον των δασών», που έχει ως κύριο στόχο την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών, την περιφρούρηση του φυσικού περιβάλλοντος και την αποκατάστασή του μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές.
πηγή: Espresso