Δάνης Κατρανίδης: «H εποχή ευνοεί τις σχέσεις γιατί έχουν τελειώσει τα φρου φρου κι αρώματα»
Showbiz

Δάνης Κατρανίδης: «H εποχή ευνοεί τις σχέσεις γιατί έχουν τελειώσει τα φρου φρου κι αρώματα»

Για το αν η σημερινή εποχή ευνοεί τις σχέσεις αλλά και αν έχει πιάσει τον εαυτό του να αναπολεί το παρελθόν, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Δάνης Κατρανίδης.


Η εποχή ευνοεί τις σχέσεις;
«Τις ευνοεί, γιατί έχουν τελειώσει τα «φρου φρου κι αρώματα». Οι σχέσεις κρίνονται και δοκιμάζονται στα δύσκολα. Η εποχή δείχνει την καθαρότητα, την αγνότητα, τις πραγματικές ανάγκες του καθενός. Γιατί αυτό που ενώνει τους ανθρώπους είναι η ανάγκη. Όταν έχουμε λεφτά, βγαίνουμε με παρέες και ξοδεύουμε, τότε με όλους μπορούμε να είμαστε. Το ζήτημα είναι αν μπορούν δύο άνθρωποι να ζουν με τα απολύτως απαραίτητα. Είσαι ερωτευμένος, όταν δεν σου λείπουν τα λεφτά. Εγώ έχω νιώσει μεγιστάνας από τους έρωτές μου»


Νοσταλγείς το παρελθόν;
«Δεν νοσταλγώ ποτέ, γιατί κάθε εποχή έχει τα δικά της, τις ομορφιές της, την αγριάδα και την τρέλα της. Ευτύχησα να ζήσω πράγματα που ούτε καν φανταζόμουν. Και παρότι έκανα πολλά λάθη, δεν τα πλήρωσα με το ανάλογο τίμημα, γιατί ο κόσμος διέκρινε τις αγνές προθέσεις μου. Είμαι ευλογημένος», εξομολογείται ο ηθοποιός στο περιοδικό People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved